Επέστρεψαν στα υπόψιν το Ολυμπιακού οι Μπονατίνι και Βινίσιους

Επέστρεψαν στα υπόψιν το Ολυμπιακού οι Μπονατίνι και Βινίσιους

Η υποχώρηση της περίπτωσης του Φράνκο Σολδάνο για την κορυφή της επίθεσης του Ολυμπιακού, επαναφέρει στα Ερυθρόλευκα υπόψιν τους Λέο Μπονατίνι και Κάρλος Βινίσιους.

Οι Λέο Μπονατίνι και Κάλος Βινίσιους εισέρχονται εκ νέου στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού, ως απόρροια του τέλους των διαπραγματεύσεων με τον Φράνκο Σολδάνο.

Ο Μπονατίνι αποτελεί παίκτη της Γουλβς, η οποία θέλει να ξεφορτωθεί το συμβόλαιο του 24χρονου στο δεύτερο μισό της σεζόν, τη στιγμή που ο Πέδρο Μαρτίνς γνωρίζει καλά τον ποδοσφαιριστή από τη συνεργασία τους στην Εστορίλ. Ο Βραζιλιάνος έχει αγωνιστεί 7 φορές στην τρέχουσα Premier League, όμως την κορυφή της επίθεσης των Λύκων έχει καθιερωθεί ο Μπενίκ Αφόμπε.

Ο Βινίσιους ενδιαφέρει εξίσου, αν όχι ακόμα περισσότερο τους Ερυθρόλευκους, όμως πρόκειται για σαφώς δυσκολότερη περίπτωση. Ο 23χρονος Βραζιλιάνος ανήκει πλέον στη Νάπολι και έχει παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού στη Ρίο Άβε, μετρώντας μάλιστα 7 γκολ σε 10 συμμετοχές στο φετινό πορτογαλικό πρωτάθλημα και με την αξία του να ανέρχεται στα 10.000.000 ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ