«Καλή χρονιά» και το μυαλό στην Ξάνθη

«Καλή χρονιά» και το μυαλό στην Ξάνθη

Οι ερυθρόλευκοι έκαναν προπόνηση την Δευτέρα στο Ρέντη και την Πρωτοχρονιά θα έχουν ρεπό. Οι ευχές του Μαρτίνς και η προετοιμασία για το παιχνίδι Κυπέλλου απέναντι στην Ξάνθη.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έκαναν προπόνηση στο Ρέντη και την τελευταία μέρα του χρόνου, με το πρόγραμμα να έχει μεγάλη ένταση. Ως γνωστόν όμως ο Πέδρο Μαρτίνς έχει από προχθές ανακοινώσει στους ερυθρόλευκους ότι δεν θα κάνουν τελικά προπόνηση την Πρωτοχρονιά, δίνοντας τους ρεπό.

Οι πειραιώτες θα ξεκουραστούν λοιπόν την πρώτη μέρα του χρόνου κι έχουν ραντεβού για προπόνηση στο Ρέντη την Τετάρτη, καθώς στις 8 του μήνα είναι προγραμματισμένο το παιχνίδι απέναντι στην Ξάνθη για το Κύπελλο.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς ευχήθηκε στους παίκτες του καλή χρονιά και γίνεται εύκολα αντιληπτό πως η πρώτη προπόνηση για το 2019 θα είναι κάτι παραπάνω από… δυνατή. Ο Πορτογάλος προπονητής των πειραιωτών θέλει να είναι η ομάδα του στον καλύτερο βαθμό ετοιμότητας ενόψει της επανέναρξης των υποχρεώσεων του Ολυμπιακού και γι’ αυτό τον λόγο άλλωστε το πρόγραμμα των προπονήσεων είναι σε πολύ έντονο ρυθμό.

Το σημαντικό για τον Πέδρο Μαρτίνς είναι πως ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και ο Χασάν έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους και είναι στην διάθεση του Πορτογάλου. Και οι δύο παίκτες προπονούνται σε κανονικούς ρυθμούς χωρίς ενοχλήσεις και θα είναι στην αποστολή της ομάδας του Πειραιά για την αναμέτρηση του Κυπέλλου απέναντι στην Ξάνθη.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ