«Η ΤΣΣΚΑ Σόφιας θέλει τον Σπιριντόνοβιτς»

«Η ΤΣΣΚΑ Σόφιας θέλει τον Σπιριντόνοβιτς»

Ο Σρνταν Σπιριντόνοβιτς του Πανιωνίου φέρεται να είναι ο βασικός υποψήφιος για τη διαδοχή του (προς αποχώρηση) «αστέρα» της ΤΣΣΚΑ Σόφιας, Κίριλ Δεσπότοβ.

Η ΤΣΣΚΑ Σόφιας βρίσκεται σε αναζήτηση αντικαταστάτη του αστέρα της, Κίριλ Δεσπότοβ, ο οποίος αναμένεται να πωληθεί σε ομάδα μεγάλου πρωταθλήματος του εξωτερικού. Ένα βασικός υποψήφιος είναι ο Σρνταν Σπιριντόνοβιτς του Πανιωνίου, σύμφωνα με δημοσίευμα της κορυφαίας βουλγαρικής ιστοσελίδας, Topsport.

Ο Αυστριακός μεσοεπιθετικός είναι βασικό στέλεχος του Κυανέρυθρου ρόστερ, ωστόσο η ομάδα της Νέας Σμύρνης αναλογίζεται το ενδεχόμενο να πουλήσει ορισμένους ποδοσφαιριστές του, προκειμένου να βγει η σεζόν δίχως προβλήματα που να αφορούν στην αδειοδότηση. Ο 25χρονος είναι εκ των βασικών υποψήφιων προς αποχώρηση, μαζί με τους Ντουρμισάι και Κεϊτά, όπως ανέφερε σε σχετικό ρεπορτάζ και to10.gr.

Τη φετινή σεζόν ο Σπιριντόνοβιτς έχει καταγράψει συνολικά 13 εμφανίσεις με τη φανέλα του Πανιωνίου, σκοράροντας μία φορά στη διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Γιώργος Μασούρας έχει αποχωρήσει ήδη για τον Ολυμπιακό, επομένως σε περίπτωση που φύγει και ο Σπιριντόνοβιτς, η ποιότητα στη μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας του Άκη Μάντζιου στα πέσει αισθητά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ