Τα fake news στην ατάκα Βασιλειάδη σε Μπαταγιάννη

Τα fake news στην ατάκα Βασιλειάδη σε Μπαταγιάννη

«Τι να μας πει κι εσύ, αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού είσαι» είπε ο υφυπουργός Αθλητισμού στον πρόεδρο της Σούπερ Λίγκα όταν ο τελευταίος αναφέρθηκε στην απόδοση των διαιτητών και όχι στην υπόθεση Τζήλου

Η κατάσταση με τα fake news έχει δυστυχώς φτάσει στο απροχώρητο και μια τέτοια περίπτωση ανυπόστατων «πληροφοριών» είδε το φως της δημοσιότητας μετά τη συνάντηση των διαιτητών με τους φορείς του ποδοσφαίρου στα γραφεία της ΕΠΟ. Το όλο θέμα έχει να κάνει με τοποθέτηση του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, ο οποίος είπε στον πρόεδρο της Σούπερ Λίγκα, Βαγγέλη Μπαταγιάννη. «Τι να πεις κι εσύ, αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού είσαι και ο πρόεδρος σου μας κάνει αντιπολίτευση».

Αυτό όμως που πρέπει να σημειωθεί είναι πως η συγκεκριμένη ατάκα ειπώθηκε όταν ο Βαγγέλης Μπαταγιάννης μίλησε για την απόδοση των διαιτητών, επισημαίνοντας πως για να μειωθεί η κριτική πρέπει να μειωθούν και τα λάθη των διαιτητών. Η ατάκα Βασιλειάδη δεν ειπώθηκε δηλαδή στην συζήτηση για το θέμα του Τζήλου, όπως θέλησαν να παρουσιάσουν κάποιοι, διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα.

Αυτό μάλιστα που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι και η πλευρά Βασιλειάδη διαψεύδει ότι υπήρξε τέτοια τοποθέτηση από τον Υφυπουργό, στην συζήτηση που έγινε για τον Τζήλο. Ξεκαθαρίζεται δηλαδή και από υπουργείο ότι η ατάκα Βασιλειάδη προς τον Βαγγέλη Μπαταγιάννη ήταν σε άλλο σημείο της συζήτησης. Ωστόσο αυτό που δεν πρέπει να μείνει ασχολίαστο, είναι η προσπάθεια ορισμένων να παρουσιάσουν μια στρεβλή εικόνα, για να εξυπηρετήσουν τους σκοπούς τους.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ