«Ρώτησε για Ματέους Περέιρα η ΑΕΚ»

«Ρώτησε για Ματέους Περέιρα η ΑΕΚ»

Η O Jogo αποκαλύπτει «μπάσιμο» της ΑΕΚ για τον 22άχρονο Βραζιλιάνο εξτρέμ που ανήκει στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας

Το παλεύει η ΑΕΚ για την απόκτηση εξτρέμ. Και μάλιστα το παλεύει σε καλό επίπεδο. Συνομιλώντας με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον 22άχρονο Ματέους Περέιρα. Για τον Βραζιλιάνο winger που αγωνίστηκε ως δανεικός στην Νυρεμβέργη (8 συμ) στο πρώτο μισό της σεζόν.  Ένας… συμμαθητής του Ντανιέλ Ποντένσε που αναδείχθηκε απο τα τμήματα υποδομής της Σπόρτινγκ στην οποία βρέθηκε σε ηλικία 15 ετών.

Πολύ γρήγορος, ικανός ντριμπλέρ, αριστεροπόδαρος και σε σπουδαία ηλικία, ο Περέιρα είναι όντως μια πολύ ιδιαίτερη μεταγραφική ιστορία για την ΑΕΚ. Το θέμα είναι όμως ότι δεν πρόκειται και για κάτι εύκολο.  Ακόμη και αν δεν έπαιξε πολύ στη Γερμανία με αποτέλεσμα η Νυρεμβέργη να τερματίσει τον δανεισμό πρόωρα.

Η ΑΕΚ εννοείτε πως ενδιαφέρεται για δανεισμό, αλλά δεν είναι η μόνη. Σύμφωνα με την o Jogo άνθρωπος της Ένωσης βρέθηκε την Πέμπτη στη Λισαβόνα για το θέμα αυτό. Για να συζητήσει την περίπτωση Ματέους Περέιρα! Στο περιθώριο της επίσκεψης αυτής μάλιστα και μετά από πρόσκληση των ανθρώπων της Σπόρτινγκ βρέθηκε και στο γήπεδο παρακολουθώντας τον αγώνα κόντρα στην Μπελενένσες (2-1)!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ