ΠΑΟΚ: Σετούμπαλ και Φεϊρένσε θέλουν Μυστακίδη

ΠΑΟΚ: Σετούμπαλ και Φεϊρένσε θέλουν Μυστακίδη

Η Σετούμπαλ ενδιαφέρεται για τον δανεισμό του Γιάννη Μυστακίδη, με τους Ασπρόμαυρους να εξετάζουν σοβαρά την πρόταση των Πορτογάλων για την παραχώρηση του 24χρονου επιθετικού. Στο «κάδρο» και η Φεϊρένσε.

Το μέλλον του Γιάννη Μυστακίδη δεν θα είναι στην Ελλάδα, αλλά μάλλον στο εξωτερικό. Παναθηναϊκός και Πανιώνιος διεκδικούσαν τον 24χρονο επιθετικό, όμως στον ΠΑΟΚ έφτασε πρόταση από την Πορτογαλία για τον δανεισμό του Μυστακίδη.

Η Σετούμπαλ ενδιαφέρεται ζωηρά για την απόκτηση του, με τον Έλληνα επιθετικό να βλέπει «ζεστά» την προοπτική να αγωνιστεί στο εξωτερικό. Τις επόμενες ημέρες ΠΑΟΚ και Μυστακίδης θα εξετάσουν την πρόταση της Σετούμπαλ και από κοινού θα αποφασίσουν για την προοπτική να αγωνιστεί στο εξωτερικό ο 24χρονος επιθετικός.

Να θυμίσουμε πως η συγκεκριμένη ομάδα είχε ενδιαφερθεί και στο παρελθόν και για άλλους ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου, ένας απ’ αυτούς ήταν ο Αμρ Ουάρντα, πριν καταλήξει πέρσι στον Ατρόμητο.

Πάντως για τον Μυστακίδη φαίνεται πως ενδιαφέρεται μία ακόμη ομάδα της Πορτογαλίας και συγκεκριμένα η Φεϊρένσε. Πλέον μένει να δούμε τις εξελίξεις στην περίπτωση του Ελληνα επιθετικού και ποιο κλαμπ θα επιλέξει για να συνεχίσει την καριέρα του.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ