Σιστόν: «Αξίζουν τα καλύτερα στον Άρη»

Σιστόν: «Αξίζουν τα καλύτερα στον Άρη»

Ο πρώην παίκτης του Άρη εξέφρασε την επιθυμία να βρεθεί ξανά στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Στα όσα έζησε με την φανέλα του Άρη αναφέρθηκε με δηλώσεις του ο Ντιόγκο Σιστόν. Ο Βραζιλιάνος μέσος, που είχε φορέσει τη φανέλα του Άρη από το 2007 εως το 2009, εξέφρασε την επιθυμία να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη και να παρακολουθήσει από κοντά ένα παιχνίδι της πρώην ομάδας του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον ARENA FM 89.4:

Για τις αναμνήσεις του από τον Άρη: «Θυμάμαι τα πάντα. Τα παιχνίδια στο Χαριλάου, τους οπαδούς και τον Super 3, τα συνθήματα και την ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Την πρόκριση απέναντι στην Σαραγόσα και το πανηγύρι που στήθηκε τόσο στο γήπεδο, όσο και στο αεροδρόμιο κατά την επιστροφή. Θυμάμαι τους πρώην συμπαίκτες μου και τους εργαζόμενους στην ομάδα. Γενικά έχω πολύ όμορφες αναμνήσεις από την Θεσσαλονίκη και τον Άρη».

Για το αν έχει επικοινωνία με κάποιον από τους πρώην συμπαίκτες του: «Μιλάμε με τον Ρονάλντο Γκιάρο, τον Μάρκο Αουρέλιο και τον Γουέλερσον, τον γυμναστή τερματοφυλάκων».

Για την καλύτερη του ανάμνηση με την φανέλα του Άρη: «Έχω πολλές. Όλες οι στιγμές μου ήταν ξεχωριστές».

Για τον καλύτερο προπονητή που συνεργάστηκε: «Ήταν ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Με βοήθησε στην δουλειά μου. Έλεγαν ότι δεν συμπαθεί τους Βραζιλιάνους παίκτες, όμως, δεν ήταν έτσι. Είχε εισηγηθεί στην διοίκηση να ανανεωθεί το συμβόλαιο μου, καθώς με θεωρούσε σημαντικό παίκτη για τον Άρη».

Για το αν μαθαίνει νέα για την ομάδα: «Ναι φυσικά. Η ομάδα επέστρεψε στη πρώτη κατηγορία, όπου πρέπει να βρίσκεται συνέχεια. Μια ομάδα με ιστορία μεγαλύτερη των 100 χρόνων, ανήκει μόνο στην ελίτ του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Για το αν ξέρει κάποιον από τους νυν παίκτες του Άρη: «Σαν ονόματα ξέρω κάποιους, όχι όμως προσωπικά».

Για το αν θα ήθελε να παρακολουθήσει από κοντά αγώνα του Άρη: «Ναι, θα ήθελα να ξαναζήσω το συναίσθημα του γηπέδου. Η ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί του Άρη είναι εκπληκτική».

Για το μήνυμα του στον κόσμο του Άρη: «Ευχαριστώ πολύ για την αγάπη που μου έδειξαν το διάστημα που έπαιζα στην ομάδα. Ο Άρης είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος, που δεν του αξίζει να περνάει περιπέτειες και να αγωνίζεται στην δεύτερη ή την τρίτη κατηγορία. Θα πρέπει να παίζει πάντα στο Γιουρόπα Λιγκ ή το Τσάμπιονς Λιγκ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ