Χιόνια στην Τρίπολη, αλλά καιρός-πρόβλεψη για… ματς (vid)

Χιόνια στην Τρίπολη, αλλά καιρός-πρόβλεψη για… ματς (vid)

Η έντονη χιονόπτωση στην Τρίπολη έντυσε το γήπεδο του Αστέρα στα λευκά, μία ημέρα πριν την αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ. Η πρόβλεψη του καιρού όμως δείχνει... αγώνα!

Η πυκνή χιονόπτωση τις τελευταίες ώρες στην Τρίπολη, έχει ντύσει το γήπεδο του Αστέρα στα λευκά. Όλα αυτά σχεδόν 24 ώρες πριν την αναμέτρηση των Αρκάδων απέναντι στον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ.

Το «Θ. Κολοκοτρώνης» έχει μετατραπεί σε λευκό τοπίο, ενώ για την κίνηση στις περιοχές γύρω από την Τρίπολη επιβάλλεται χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

Μάλιστα ο αγώνας για το αναπτυξιακό πρωτάθλημα ηλικίας κάτω των 15 της Σουπερλίγκας, η αναμέτρηση ανάμεσα στον τοπικό Αστέρα και τον ΟΦΗ αναβλήθηκε λόγω της έντονης χιονόπτωσης.

Η πρόγνωση του καιρού για την Τρίπολη προβλέπει βροχόπτωση τις επόμενες ώρες, που σίγουρα θα βοηθήσει ώστε να λιώσει το χιόνι. Από αύριο το πρωί αναμένεται ηλιοφάνεια και με την θερμοκρασία να βρίσκεται στους 8 βαθμούς Κελσίου της μεσημεριανές ώρες. Για την ώρα του αγώνα (19:30) η θερμοκρασία αναμένεται να βρίσκεται στους 4 βαθμούς με τον καιρό να είναι νεφελώδη.

Όλα δείχνουν δηλαδή ότι οι σημερινές εντυπωσιακές εικόνες από το γήπεδο του Αστέρα αύριο θα ανήκουν στο παρελθόν και ο αυριανός καιρός θα είναι ιδανικός για αγώνα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

#asterastripolisfc #snow #snowyday #white

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AsterasTripolisFC Official (@asterastripolisfc) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ