Το μήνυμα Καραπαπά και ο κόσμος του Θρύλου στη Λιβαδειά

Το μήνυμα Καραπαπά και ο κόσμος του Θρύλου στη Λιβαδειά

Με τον...12ο παίκτη του, ο Θρύλος στην πρώτη Σούπερ Λιγκ έξοδο για το 2019. Τι ξεκαθάρισε με μήνυμα του ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ.

Επικίνδυνη έξοδος για τον Ολυμπιακός στην επιστροφή του στη Σούπερ Λιγκ. Μια αποστολή εκτός έδρας, στην Λιβαδειά που το τρίποντο αποτελεί αυτοσκοπό. Τα καλά νέα; Οι Ερυθρόλευκοι δεν θα είναι μόνοι τους εκεί. Θα είναι πλάι τους ο 12ος παίκτης. Θα έχει τον κόσμο της μαζί η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς και αυτή η συνθήκη είναι απο μόνη της πολύ σπουδαία με θέα σε αυτό το ενενηντάλεπτο-κλειδί της 16ης αγωνιστικής.

Δημιουργήθηκε μια σύγχυση μέσα στην ημέρα, καθώς η Αστυνομία με μήνυμα της στο twitter ανακοίνωσε πως απαγορεύεται η μετακίνηση των φίλων του Ολυμπιακού. Ο Κώστας Καραπαπάς όμως έσπευσε να το ξεκαθαρίσει. Διότι μπορεί όντως να απαγορεύθηκε η οργανωμένη μετακίνηση προς τη Λιβαδειά όχι όμως και η μεμονωμένη. «Τελικά το αγαπημένο σπορ κάποιων είναι να μπερδεύουν τον κόσμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Για να τελειώνουμε: Ο ΘΡΥΛΟΣ θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του αφού απαγόρευσαν την οργανωμένη μετακίνηση ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΗ. Πόσο δύσκολο είναι να το καταλάβετε και οι δημοσιογράφοι και πόσο βαλτοί είστε όσοι εκ του πονηρού διαδίδουν και προσπαθούν να «μπλοκάρουν» τον κόσμο» ξεκαθάρισε ο Κώστας Καραπαπάς με ανάρτηση του στον λογαριασμό του στο facebook. Άρα λοιπόν και απορία να υπήρχε… λύθηκε. Ο κόσμος του Ολυμπιακού θα ταξιδέψει κανονικά αύριο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Διευθυντής Επικοινωνίας των Ερυθρόλευκων είχε και ένα υστερόγραφο στο κείμενο του. «Με την μετακίνηση των οπαδών του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη που απαγορεύτηκε και οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση δεν είδα ούτε καν αναφορά. Με τους ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ έχετε νταλκά μόνο ε;» αναρωτήθηκε. Απάντηση όμως δεν πήρε

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ