Θεοδωρίδης: «Παραδώσαμε μαθήματα ποδοσφαίρου, με έχει εντυπωσιάσει ο Μαρτίνς»

Ο Σάββας Θεοδωρίδης έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Ολυμπιακού απέναντι στον Λεβαδειακό και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Πέδρο Μαρτίνς.


Θεοδωρίδης: «Παραδώσαμε μαθήματα ποδοσφαίρου, με έχει εντυπωσιάσει ο Μαρτίνς» | to10.gr

Η εμφάνιση του Ολυμπιακού στη Βοιωτία ικανοποίησε απόλυτα τον Σάββα Θεοδωρίδη, ο οποίος μετά το 2-0 επί του Λεβαδειακού τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι παρέδωσαν μαθήματα ποδοσφαίρου.

Παράλληλα, ο επίτιμος πρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ δήλωσε εντυπωσιασμένος από τη δουλειά του Πέδρο Μαρτίνς, τονίζοντας ότι ο Πορτογάλος έχει δημιουργήσει μια πολύ δυνατή ομάδα, που δημιουργεί πολλές ευκαιρίες.

Τέλος, τόνισε ο Ολυμπιακός δεν φοβάται τίποτα και κανέναν και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι οι Ερυθρόλευκοι θα κατακτήσουν το πρωτάθλημα. «Να προσπαθούν όλοι να παίζουν το ποδόσφαιρο του Ολυμπιακού για να αποκτήσει η Ελλάδα ποδόσφαιρο. Δεν φοβόμαστε κανέναν, το πρωτάθλημα θα το πάρουμε», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν ένα καταπληκτικό ματς από τον Ολυμπιακό. Ξυλιάσαμε όλοι, αλλά ο Ολυμπιακός έδωσε μαθήματα ποδοσφαίρου, πρέπει να διδάσκεται στα σχολεία. Έχουμε έναν εκπληκτικό προπονητή, γίνεται φοβερή δουλειά στου Ρέντη, τα πρωταθλήματα που παίρνει ο Ολυμπιακός οφείλονται πρώτα στου Ρέντη.

Αυτός ο προπονητής με έχει εντυπωσιάσει. Δεν υπήρχε άνθρωπος που να μη βλέπει την κυκλοφορία της μπάλας και τις 30-40 ευκαιρίες για γκολ. Όλα αυτά διδάσκονται, δεν μπορεί να τα κάνει άλλη ομάδα. Ο Ολυμπιακός παίζει όπως η Μπαρτσελόνα, σιγά σιγά θα φτάσει σε αυτό το επίπεδο.

Θα παιχθούν πολλά από δω και πέρα σε πολλούς εξωγενείς παράγοντες. Πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε ήρεμα, να συζητήσουμε μαζί τους, για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου. Δεν θα αφήσουμε μόνο τον Ολυμπιακό να μαζεύει βαθμούς στην Ευρώπη, και οι άλλοι μηδέν και τρεις. Ο Ολυμπιακός μάζεψε δέκα με υπερομάδες πάλι. Θέλουμε να προβάλλουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο, αυτός είναι ο στόχος του προέδρου.

Στου Ρέντη γίνονται θαύματα, είναι κλειδωμένη η ομάδα, δεν μπαίνει κανείς, εκεί χτίζονται οι μεγάλες ομάδες. Οι κύριοι Μοντεστό και Καρεμπέ είναι πάρα πολύ καλοί, υπάρχει σύμπνοια από τον γιατρό μέχρι τους πάντες. Το μόνο που θέλουμε είναι 50% διαιτησία για όλες τις ομάδες.

Η ΕΠΟ να συμπεριφέρεται πάρα πολύ καλά και να εφαρμόζει τους κανονισμούς. Να προσπαθούν όλοι να παίζουν το ποδόσφαιρο του Ολυμπιακού για να αποκτήσει η Ελλάδα ποδόσφαιρο. Δεν φοβόμαστε κανέναν, το πρωτάθλημα θα το πάρουμε».

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο