Τριανταφυλλόπουλος: «Το ματς δεν ήταν για 0-3»

Τριανταφυλλόπουλος: «Το ματς δεν ήταν για 0-3»

Ο αμυντικός του Αστέρα Τρίπολης, Κώστας Τριανταφυλλόπουλος τόνισε ότι το τελικό σκορ είναι άδικο για την ομάδα του, ενώ στάθηκε και στις ευκαιρίες που έχασε η ομάδα του.

Την πεποίθηση ότι το τελικό σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του ματς εξέφρασε ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος σε δηλώσεις που παραχώρησε μετά από την λήξη του ματς του Αστέρα με τον ΠΑΟΚ.

Δείτε όσα ανέφερε ο Έλληνας αμυντικός στην κάμερα της NOVA:

«Σκεφτόμουν πως έπρεπε να βάλουμε το γκολ στο α’ μέρος, βλέποντας τους συμπαίκτες μου να χάνουν τις ευκαιρίες. Αν δεν κάνει τις ευκαιρίες γκολ με αυτές τις ομάδες, το πληρώνεις.

Ο αντίπαλος πάντα παίζει ρόλο, αλλά είναι και οι αποφάσεις μας, το παιχνίδι κρίνεται από τα λάθη. Αν κάναμε καλύτερα τη δουλειά μας, ο αντίπαλος μπορεί να μην είχε αντιδράσει.

Για το τι τους είπε ο Παράσχος στο ημίχρονο: «Ο κόουτς μας είπε να ηρεμήσουμε, το ματς δεν πήγαινε για 0-3 και σίγουρα υπήρχαν νεύρα. Έρχεται δύσκολη συνέχεια».

Για το αυτογκόλ που πέτυχε: «Το αυτογκόλ είναι μια φάση που συμβαίνει, η ασυνεννοησία είναι μέσα στο πρόγραμμα. Η ουσία δεν αλλάζει σε ότι αφορά την τύχη του ματς. Θα μπορούσαμε να το έχουμε αποφύγει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ