Κλεισμένος απ’ τον Ατρόμητο ο Κατράνης, ψάχνει σπίτι στην Αθήνα

Κλεισμένος απ’ τον Ατρόμητο ο Κατράνης, ψάχνει σπίτι στην Αθήνα

Απόλυτη επιβεβαίωση του αποκλειστικού ρεπορτάζ από to10.gr για την επιστροφή του Έλληνα αριστερού μπακ στο Περιστέρι. Ρήτρα αγοράς βάζει ο Ατρόμητος.

Την περασμένη Παρασκευή to10.gr σας ενημέρωσε μέσω αποκλειστικού ρεπορτάζ πως ο Αλέξανδρος Κατράνης είναι κοντά στην επιστροφή του στον Ατρόμητο. Τη στιγμή που όλοι τον έστελναν στη Θεσσαλονίκη και τον Άρη, οι Περιστεριώτες κινήθηκαν με μυστικότητα και ταχύτητα και ήρθαν σε συμφωνία μαζί του.

Όπως σας ενημερώσαμε, το μόνο που είχε απομείνει ήταν το τελικό «ok» της Σεντ Ετιέν στην πρόταση για δανεισμό 1,5 έτους για τον ποδοσφαιριστή. Κι αυτό διότι ο Ατρόμητος δε θέλει μια μεταγραφή μέχρι το καλοκαίρι, αφού σκοπεύει να δώσει ρόλο αντί – Γιαννούλη στον Κατράνη, μιας και ο δανεικός από τον ΠΑΟΚ αριστερός μπακ αναμένεται να αποχωρήσει το καλοκαίρι.

Πλέον, η υπόθεση της επιστροφής του Κατράνη στο Περιστέρι θα πρέπει να θεωρείται τελειωμένη. Ο παίκτης αναζητεί ήδη σπίτι στην Αθήνα για μόνιμη εγκατάσταση, αφού στο μυαλό του βρίσκεται η επιστροφή του στον Ατρόμητο, κάτι που έχει αναφέρει και στους ανθρώπους της Σεντ Ετιέν. Και από τη στιγμή που ήδη αναζητεί σπίτι, οι Γάλλοι έχουν δώσει τη συγκατάθεσή τους για να προχωρήσει ο δανεισμός του.

Μάλιστα, οι πληροφορίες του to10.gr θέλουν τον Ατρόμητο να βάζει και ρήτρα αγοράς στον Κατράνη, προκειμένου να έχει τη δυνατότητα το καλοκαίρι του 2020 να την ενεργοποιήσει, πληρώνοντας τη Σεντ Ετιέν και να κάνει και πάλι δικό του τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος είχε πουληθεί στους Γάλλους έναντι περίπου 800.000 ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ