Ολυμπιακός : Οι ευχές για τα γενέθλια του Καρεμπέ

Ολυμπιακός : Οι ευχές για τα γενέθλια του Καρεμπέ

Ο Κριστιάν Καρεμπέ έχει σήμερα γενέθλια και η ερυθρόλευκη ΠΑΕ ευχήθηκε χρόνια πολλά στον σύμβουλο στρατηγικής της διοίκησης

Ο Κριστιάν Καρεμπέ έχει σήμερα γενέθλια και ο σύμβουλος στρατηγικής της ερυθρόλευκης διοίκησης, δέχθηκε τις ευχές της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο παλαίμαχος άσος των πρωταθλητών Ελλάδος γεννήθηκε στη Νέα Καληδονία στις 3 Δεκεμβρίου του 1970 και κλείνει σήμερα τα 47 του χρόνια.

Αναμφίβολα μια ξεχωριστή μέρα για έναν εκ των κορυφαίων παικτών που φόρεσαν τη φανέλα της ομάδας του λιμανιού, με τον Καρεμπέ να κατακτά δύο πρωταθλήματα με τον Ολυμπιακό, το 2002 και το 2003.

Ο Γάλλος μέσος ευτύχησε να πραγματοποιήσει μια εντυπωσιακή καριέρα, φτάνοντας στην κατάκτηση του παγκοσμίου Κυπέλλου το 1998, με την εθνική ομάδα της Γαλλίας, ενώ έχει κατακτήσει δύο φορές το Τσάμπιονς Λιγκ (1998 και 2000) με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Κανείς βέβαια δεν πρέπει να ξεχνά και την κατάκτηση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος με τους τρικολόρ το 2000. Ο Καρεμπέ παραμένει στην οικογένεια του Ολυμπιακού προσφέροντας πλέον τις υπηρεσίες του στους πειραιώτες, από διοικητικό πόστο.

 

Το μήνυμα του Κοβάσεβιτς

Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς έστειλε κι αυτός τις ευχές του στον Κριστιάν Καρεμπέ, με τον τεχνικό σύμβουλο των ερυθρόλευκων, ν’ αναρτά τη συγκεκριμένη φωτογραφία στο instagram.

https://www.instagram.com/p/BcPKOQMjgQ2/?taken-by=darkokovacevicofficial

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ