Ερχεται ο Μίσιτς, στα 2.000.000 € η οψιόν αγοράς

Ερχεται ο Μίσιτς, στα 2.000.000 € η οψιόν αγοράς

Ο ΠΑΟΚ, συμφώνησε με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, για τον δανεισμό του Γιόζιπ Μίσιτς, με τους Πορτογάλους να βάζουν ως buy-out 2.000.000 €, αλλά και ποσοστό 20% σε περίπτωση μεταπωλήσεις  από τους Ασπρόμαυρους.

Ο Δικέφαλος για το πρόβλημα που είχε στο χώρο της μεσαίας γραμμής το έκλεισε με την απόκτηση του Γιόζιπ Μίσιτς. Ο Κροάτης ποδοσφαιριστής συμφώνησε σε όλα με τον ΠΑΟΚ και έρχεται τις επόμενες ώρες στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας, αλλά και για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις.  Η μοναδική υποχρέωση των Ασπρόμαυρων απέναντι στον 25χρονο ποδοσφαιριστή θα είναι να του καλύψει το συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν. Αν ο Μίσιτς καταφέρει να πείσει τους ανθρώπους της ομάδας τότε ο ΠΑΟΚ για να τον κάνει δικό του θα πρέπει να δαπανήσει ένα σεβαστό ποσό.

Σύμφωνα με πορτογαλικά δημοσιεύματα στη συμφωνία ΠΑΟΚ και Σπόρτινγκ για τον Μίσιτς οι πορτογάλοι έχουν βάλει ένα ποσό 2 εκατομμυρίων σε περίπτωση που οι Θεσσαλονικείς θέλουν να τον αποκτήσουν το καλοκαίρι. Η Σπόρτινγκ για να κάνει δικό της τον Κροάτη ποδοσφαιριστή είχε πληρώσει στην Ριέκα  2,7 εκατ. € και ένα ποσοστό μεταπωλήσεις που φτάνει το 20%.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ