Ελ Καντουρί: «Θέλω να επιστρέψω στην Ιταλία, αλλά εξαρτάται από τον ΠΑΟΚ»

Ελ Καντουρί: «Θέλω να επιστρέψω στην Ιταλία, αλλά εξαρτάται από τον ΠΑΟΚ»

Σε δηλώσεις του στο «calcionapoli1926.it», ο Ομάρ Ελ Καντουρί εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει στη Serie A αλλά όπως τόνισε αυτό είναι κάτι που δεν εξαρτάται αποκλειστικά από τον ίδιο.

Ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ, Ομάρ Ελ Καντουρί, σε δηλώσεις του σε ιταλικό Μέσο κατέστησε σαφές ότι θέλει να επιστρέψει στο ιταλικό πρωτάθλημα, τονίζοντας όμως ότι η πορεία των διαπραγματεύσεων δεν εξαρτάται από τον ίδιο αλλά από τον Δικέφαλο του Βορρά.  Για την περίπτωση του Ελ Καντουρί έχει εκφράσει έντονο ενδιαφέρον η Πάρμα, που θέλει να τον αποκτήσει δανεικό με υποχρεωτική οψιόν αγοράς. 

Ο 28χρονος σχολίασε τα τελευταία μεταγραφικά σενάρια που τον αφορούν στην ιταλική ιστοσελίδα «calcionapoli1926.it», σημειώνοντας ότι θα ήθελε να αγωνιστεί ξανά στη Serie A, ωστόσο αυτό εξαρτάται από τον ΠΑΟΚ: «Ακόμη δεν γνωρίζω πως θα καταλήξουν οι διαπραγματεύσεις. Τις επόμενες ημέρες θα δούμε πως θα διαμορφωθεί η κατάσταση. Θέλω να γυρίσω στην Ιταλία, αλλά αυτό εξαρτάται από τον ΠΑΟΚ. Ελπίζω όλα να πάνε καλά», σχολίασε στην ιστοσελίδα «calcionapoli1926.it», δήλωσε συγκεκριμένα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ