Ο ΠΑΟΚ πρόλαβε Ιταλούς και Γερμανούς για τον Σβιντέρσκι

Ο ΠΑΟΚ πρόλαβε Ιταλούς και Γερμανούς για τον Σβιντέρσκι

Ο Πολωνός τελικά θα έρθει στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο (19/1) και ο Δικέφαλος θα δώσει 2 εκ. ευρώ στη Γιαγκελόνια για την απόκτησή του.

Τελικά ο Κάρολ Σβιντέρσκι δε θα αφιχθεί σήμερα (16/1) στη Θεσσαλονίκη, αλλά το Σάββατο (19/1) καθώς η προαναγγελία του Γιώργου Σαββίδη για την αποψινή άφιξη αφορούσε μόνο τον Μίσιτς.

Ο ΠΑΟΚ πάντως αποφάσισε να ενισχύσει την επίθεσή του με έναν παίκτη που αποτελεί και επένδυση για το μέλλον. Τέτοια κίνηση είναι η απόκτηση του 22χρονου Πολωνού από τη Γιαγκελόνια, η μεταγραφή του οποίου θα κοστίσει στον Δικέφαλο περίπου 2 εκ. ευρώ.

Ο Δικέφαλος πρόλαβε να τον κλείσει πριν από τη Τζένοα (τον ήθελε για αντικαταστάτη του Πιάτεκ, ο οποίος οδεύει προς τη Μίλαν) και τη Στουτγάρδη (είχε προχωρήσει κι αυτές επαφές μαζί του), ενώ είχε ενδιαφερθεί και η Έμπολι.

Ο 22χρονος Πολωνός επιθετικός παρακολουθήθηκε αρκετές φορές από ανθρώπους του ΠΑΟΚ, οι οποίοι αποφάσισαν ότι πρόκειται για έναν εξαιρετικό παίκτη με σπουδαίες προοπτικές εξέλιξης.

Ο Σβιντέρσκι είναι γεννημένος στις 23 Ιανουαρίου του 1997 και παρότι δεν πρόλαβε να κλείσει ακόμη ούτε τα 22 του χρόνια, έφτασε τα 128 επίσημα ματς με τη φανέλα της Γιαγκελόνια, μετρώντας 25 γκολ και εννιά ασίστ.

Είναι αριστεροπόδαρος, αλλά χρησιμοποιεί πολύ καλά και το δεξί του πόδι, έχει ύψος 1,84μ και εκτός από σέντερ φορ, μπορεί να παίξει και πίσω από τον στράικερ ή και στα πλάγια της επίθεσης.

Είναι διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες της Πολωνίας (Κ18, Κ19, Κ20 και Κ21) έχοντας 22 διεθνή παιχνίδια και 10 γκολ, ενώ ο ΠΑΟΚ πρόλαβε να τον πάρει από την Στουτγάρδη αλλά και τη Τζένοα που ενδιαφέρονταν για την απόκτησή του.

Φέτος είχε την καλύτερη χρονιά της καριέρας του αφού σε 23 ματς (17 στο πρωτάθλημα, 3 στα προκριματικά του Europa League και 3 στο Κύπελλο) με τη Γιαγκελόνια σημείωσε εννιά γκολ (8 στο πρωτάθλημα και ένα στο Κύπελλο).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ