Ολυμπιακός: Με τον κόσμο του στην Τρίπολη

Ολυμπιακός: Με τον κόσμο του στην Τρίπολη

Ο Αστέρας θα ανοίξει θύρα για τους φιλοξενούμενους οπαδούς στον αγώνα με τον Ολυμπιακό (27/1) και οι Ερυθρόλευκοι θα έχουν στο πλευρό τους 1600 φιλάθλους!

Τη συμπαράσταση 1600 οπαδών του θα έχει ο Ολυμπιακός στον αγώνα της ερχόμενης εβδομάδας με τον Αστέρα στην Τρίπολη, για την 18η στροφή της Σούπερ Λίγκας, καθώς η ομάδα της Αρκαδίας θα ανοίξει κανονικά εξέδρα για τους «ερυθρόλευκους» φιλάθλους.

Ο Αστέρας, σε αντίθεση με τον ΠΑΣ Γιάννινα, θα δώσει κανονικά εισιτήρια στον Ολυμπιακό και η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς θα τον κόσμο στο πλευρό της σε αυτή τη δύσκολη μάχη. Υπενθυμίζουμε ότι το παιχνίδι των δύο ομάδων στην Αρκαδία είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή 27 Ιανουαρίου και θα ξεκινήσει στις 19:30.

Ο Ολυμπιακός όπως και στον πρόσφατο αγώνα με τον Λεβαδειακό στην Βοιωτία, θα έχει τη συμπαράσταση των οπαδών του, οι οποίοι αναμένεται να δώσουν ερυθρόλευκο χρώμα στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». Οι φίλαθλοι των Πειραιωτών στην Λιβαδειά είχαν υποδειγματική συμπεριφορά και βοήθησαν την αγαπημένη τους ομάδα να πάρει τη νίκη.

Αυτή τη φορά στο γήπεδο θα βρίσκονται 1600 οπαδοί των Πειραιωτών, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να δώσουν ώθηση στους ποδοσφαιριστές του Πορτογάλου τεχνικού. Υπενθυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός ζήτησε εισιτήρια και για τον αγώνα με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα, αλλά Ηπειρώτες αρνήθηκαν, ακολουθώντας την πάγια τακτική τους όσον αφορά τα εντός έδρας παιχνίδια τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ