AEK: Ο Λυμπερόπουλος ταξίδεψε στη Βαρκελώνη (pic)

AEK: Ο Λυμπερόπουλος ταξίδεψε στη Βαρκελώνη (pic)

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος ήταν καλεσμένος του Πεπ Σεγκούρα στην Μπαρτσελόνα

Μετά το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες, ο Νίκος Λυμπερόπουλος είχε ταξίδι για το εξωτερικό. Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ αναχώρησε για την Βαρκελώνη, όπου ήταν καλεσμένος του Πεπ Σεγκούρα, νυν Γενικού Διευθυντή της Μπαρτσελόνα. Μάλιστα, ο «Λύμπε» είχε συνεργαστεί με τον Σεγκούρα την σεζόν 2006/07 στην ΑΕΚ, όταν ήταν βοηθός του Λορένσο Σέρα Φερέρ.

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ είδε τον τρόπο δουλειάς και λειτουργίας της Μπαρτσελόνα, ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της Πρωταθλήτριας Ισπανίας και επέστρεψε σήμερα στην Ελλάδα. Κατά την παραμονή του στην Βαρκελώνη παρακολούθησε από κοντά και τον αγώνα των Μπλαουγκράνα με την Λεβάντε για το Κύπελλο Ισπανίας, στο οποίο η ομάδα του Λιονέλ Μέσι επικράτησε εύκολα με 3-0.

Μάλιστα, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και το «ευχαριστώ» στον Σεγκούρα (έχει περάσει και ως βοηθός και πρώτος προπονητής στον Ολυμπιακό) αναφέροντας «Φοβερός άνθρωπος, εξαίρετος επαγγελματίας. Ευχαριστώ για την φιλοξενία».

Ο «Λύμπε» επιχειρεί να ανοίξει τον κύκλο επαφών του και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, αλλά και να μάθει περισσότερα για τον τρόπο λειτουργίας των μεγάλων ομάδων όπως η Μπαρτσελόνα, κορυφαία στο είδος της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ