Θέαμα και πέντε γκολ από την Κ19 του Ολυμπιακού

Θέαμα και πέντε γκολ από την Κ19 του Ολυμπιακού

Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν εκτός έδρας της αντίστοιχης ομάδας του ΠΑΣ με 5-2

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η ομάδα Κ19 του Ολυμπιακού, επικρατώντας εκτός έδρας του ΠΑΣ με 5-2. Οι ερυθρόλευκοι ήταν μάλιστα εντυπωσιακοί στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα διάστημα στο οποίο πέτυχαν τέσσερα γκολ. Οι πειραιώτες κατάφεραν ν’ ανοίξουν το σκορ στο 21′ με τον Μαρίνο αλλά ο ΠΑΣ έφτασε στην ισοφάριση εννιά λεπτά αργότερα με τον Λιάσο. Ο Ολυμπιακός πήρε εκ νέου το προβάδισμα με γκολ του Ντουμάνη στο 33′ και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Φέκας έκανε το 3-1 για την ομάδα του λιμανιού.

Τέσσερα λεπτά πριν από την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου ο Βοΐλης έκανε το 4-1 για τον Ολυμπιακό και στο 69′ ο Μπουλάρι έκανε το 5-1 για τους ερυθρόλευκους. Το δεύτερο γκολ του ΠΑΣ σημείωσε ο Παπαδόπουλος στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης.

ΠΑΣ: Πατσιούρας, Σάκκας (59′ Καγιά), Τάτσης, Γώγος, Βασιλάκης, Λιάσος, Θεοχάρης (87′ Νάνος), Μελιγγιώτης (82′ Τσούνης), Καραμποΐκης, Παπαδόπουλος, Πήλιος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Καραργύρης, Τσάβος, Γκοτζαμανίδης, Πέιος, Μαρτίνης (64′ Γαλούπης), Ξενιτίδης (70′ Γλυνός), Νεοφυτίδης, Ντουμάνης, Μαρίνος, Φέκκας, Βοΐλης (59′ Μπουλάρι).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ