Στο στόχαστρο της Μαρσέιγ ο Κούτρης

Στο στόχαστρο της Μαρσέιγ ο Κούτρης

Η ομάδα της Μασσαλίας «βλέπει» τον αριστερό μπακ του Ολυμπιακού σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα και είναι διατεθειμένη να πληρώσει ακριβά.

Ο Λεονάρντο Κούτρης πραγματοποιεί πολύ καλή σεζόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού κι έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων του εξωτερικού. Πριν μερικές μέρες μάλιστα η Τζένοα κατέθεσε επίσημη πρόταση 5 εκατ. ευρώ στους ερυθρόλευκους για τον 23χρονο αριστερό μπακ, όμως η απάντηση ήταν αρνητική.

Νέο δημοσίευμα από τη Γαλλία αυτή τη φορά κάνει λόγο για ενδιαφέρον της Μαρσέιγ για τον Κούτρη. Συγκεκριμένα το footmercato.net αποκάλυψε πως η ομάδα της Μασσαλίας βρίσκεται σε αναζήτηση αριστερού μπακ και ο Κούτρης βρίσκεται ψηλά στη λίστα της, όμως δεν αποτελεί την πρώτη επιλογή των Γάλλων.

Παρόλα αυτά αν η Μαρσέιγ δεν καταφέρει να αποκτήσει τον Ντάλμπερτ, θεωρούν δεδομένο πως θα κινηθεί για τον Έλληνα αμυντικό και μάλιστα φέρεται διατεθειμένη να πληρώσει και ακριβά προκειμένου να τον αποκτήσει.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός από την πλευρά του δεν σκοπεύει να πουλήσει τον Κούτρη, για αυτό και απάντησε αρνητικά στην Τζένοα πριν μερικές μέρες. Αυτό το γνωρίζουν καλά και οι άνθρωποι της Μαρσέιγ που για να κάνουν δικό τους τον παίκτη θα πρέπει να βάλουν το χέρι βαθιά στην τσέπη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ