Ατρόμητος: «Μέσα» Ουάρντα και Κατράνης, εκτός ο Βασιλακάκης

Ατρόμητος: «Μέσα» Ουάρντα και Κατράνης, εκτός ο Βασιλακάκης

Ο Νταμίρ Κάναντι συμπεριέλαβε στην αποστολή για τον αγώνα με την Λαμία τους Ουάρντα και Κατράνη, ενώ εκτός για λόγους τακτικής έμεινε ο Βασιλακάκης.

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ατρομήτου ενόψει του αυριανού εκτός έδρας παιχνιδιού με την Λαμία (27/1, 16:00) για την 18η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Νταμίρ Κάναντι ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στην πόλη της Φθιώτιδας για τον αγώνα με την ομάδα του Μάκη Χάβου. Σε αυτή συμπεριελήφθη κανονικά τόσο ο Αμρ Ουάρντα όσο και ο Αλέξανδρος Κατράνης. Στις επιλογές του Αυστριακού τεχνικού βρίσκεται επίσης ο Νταβίντ Κορτ.

Αντίθετα, εκτός αποστολής έμεινε ο Θοδωρής Βασιλακάκης. Ο 30χρονος μέσος δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, αλλά σύμφωνα με τους ανθρώπους του Ατρομήτου αποκλείστηκε για λόγους τακτικής. Τις τελευταίες ημέρες, πάντως, έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία ότι ο Αστέρας Τρίπολης ενδιαφέρεται «ζεστά» για την απόκτησή του. Όλα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ημέρες…

Αναλυτικά η αποστολή: 

Μέγερι, Μπρούνο, Καρασαλίδης, Μούγιακιτς, Ενσικουλού, Κιβρακίδης, Σάκιτς, Ούμπιδες, Ρισβάνης, Ουάρντα, Χατζηισαϊας, Κουλούρης, Θεοδωράκης, Μπουσούλατζιτς, Μάντσον, Κωτσόπουλος, Νάτσος, Κορτ και Κατράνης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ