Ολυμπιακός: Η Σχολή Σπάρτης τίμησε τον Κώστα Καραπαπά

Ολυμπιακός: Η Σχολή Σπάρτης τίμησε τον Κώστα Καραπαπά

Οι άνθρωποι της Σχολής του Ολυμπιακού στην Σπάρτη τίμησαν τον Διευθυντή Επικοινωνίας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ για την προσφορά του στον σύλλογο.

Στην Τρίπολη για τον αυριανό αγώνα με τον Αστέρα βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες το απόγευμα του Σαββάτου ταξίδεψαν στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας και πλέον μετρούν αντίστροφα για το παιχνίδι με την ομάδα του Γιώργου Παράσχου για την 18η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Τον Πέδρο Μαρτίνς και τους παίκτες του υποδέχθηκαν στην Τρίπολη η διοίκηση και τα παιδιά της «ερυθρόλευκης» Σχολής στην Σπάρτη, με τους πιτσιρικάδες να βλέπουν από κοντά τα ινδάλματά τους. Οι λιλιπούτιοι ποδοσφαιριστές έβγαλαν φωτογραφίες και πήραν αυτόγραφα από το τεχνικό τιμ και τους παίκτες του Ολυμπιακού.

Παράλληλα, οι άνθρωποι της Σχολής βράβευσαν τον Διευθυντή Επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κώστα Καραπαπά, για την προσφορά του στον σύλλογο, αλλά και για τις ρίζες του. Οι υπεύθυνοι της Σχολής του απένειμαν μία σπαρτιάτικη περικεφαλαία, αναγνωρίζοντας με αυτόν τον τρόπο όσα έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια για τον Ολυμπιακό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ