Καμπανάκι Μαρτίνς: «Το σημαντικότερο ματς της χρονιάς»

Καμπανάκι Μαρτίνς: «Το σημαντικότερο ματς της χρονιάς»

Ο Πέδρο Μαρτίνς ξεκαθάρισε σε όλους τους τόνους στους ποδοσφαιριστές του πως ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να σκέφτεται άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Η Τρίπολη είναι η πιο κοντινή έξοδος στην Επαρχία για της ομάδες της Αθήνας. Αλλά σχεδόν πάντα είναι και η πιο δύσκολη. Κόντρα σε μία «περίεργη» ομάδα, σε ένα «περίεργο» και «δύσκολο» γήπεδο, που πάντα προκαλεί προβλήματα, ειδικά στους μεγάλους. Με τον Ολυμπιακό να γνωρίζει από πρώτο χέρι πόσο αφιλόξενη και διόλου φιλική είναι για τον ίδιο η έδρα της αρκαδικής ομάδας. Και με αυτή τη γνώση, λοιπόν, οι Ερυθρόλευκοι ταξιδεύουν στην Αρκαδία με σκοπό να τα δώσουν όλα για να μην χάσουν έδαφος στο κυνήγι του ΠΑΟΚ, αλλά και για να διατηρήσουν την απόστασή τους από την ΑΕΚ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς φαίνεται ότι έχει ενημερωθεί πολύ καλά σχετικά με το τι περιμένει τον Ολυμπιακό στην Τρίπολη. Εχει ενημερωθεί για την ιδιαιτερότητα των συγκεκριμένων αναμετρήσεων, αλλά και για την ιδιαιτερότητα της σημερινής αναμέτρησης, με την οποία κλείνει ο κύκλος των σερί εκτός έδρας αγώνων των Πειραιωτών (Λιβαδειά, Γιάννενα, Τρίπολη). Και ο Πορτογάλος δεν θέλει να σκέφτεται ότι ο κύκλος των επιτυχημένων αποτελεσμάτων θα κλείσει δίχως νίκη στην Τρίπολη. Θέλει τους τρεις πόντους και φρόντισε να μεταφέρει και στους παίκτες του τις σκέψεις του.

Κατά τον Μαρτίνς, λοιπόν, «το παιχνίδι με τον Αστέρα είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς»! Δεν το λέει καθ’ υπερβολή, το πιστεύει. Και για αυτόν τον λόγο το είπε στους ποδοσφαιριστές του. Καθώς αναγνωρίζει ότι ένα «διπλό» του Ολυμπιακού στην Τρίπολη, θα τον βγάλει ατσαλάκωτο από μία πολύ δύσκολη σειρά αγώνων, την οποία ακολουθούν δύο εντός έδρας ματς (Πανιώνιος, Λάρισα), πριν την… καταιγίδα των ντέρμπι.

Ηταν συνειδητή επιλογή του προπονητή του Ολυμπιακού να αναφερθεί ανοιχτά στις σκέψεις του για το παιχνίδι με τον Αστέρα, καθώς δεν επιθυμεί επ’ ουδενί να υπάρξει η παραμικρή χαλάρωση ή… υπερβολική άνεση από τους ποδοσφαιριστές του. Θέλει άπαντες να είναι 100% συγκεντρωμένοι στον στόχο της νίκης, αλλά και να μπουν στον αγωνιστικό χώρο με τη νοοτροπία και τον τρόπο που το έχουν κάνει στα τελευταία παιχνίδια, «καθαρίζοντας» το αποτέλεσμα.

Κλείνοντας, έχει σημασία να αναφέρουμε ότι ο Μαρτίνς είχε κατ’ ιδίαν συζητήσεις, τόσο με τον Κώστα Φορτούνη, ο οποίος… πονοκεφάλιασε τους Ερυθρόλευκους, με το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στη μέση, όσο και με τους περισσότερους ποδοσφαιριστές που σκοπεύει να χρησιμοποιήσει. Καθώς δεν θέλει να αφήσει τίποτε στην τύχη του. Δεν θέλει να γίνει κάποιο ατομικό λάθος που να στοιχίσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ