Αυτή είναι η εντεκάδα του Ολυμπιακού

Αυτή είναι η εντεκάδα του Ολυμπιακού

Όλοι μέσα από τον Μαρτίνς για το πιο σημαντικό «διπλό» των Ερυθρόλευκων μέχρι το… επόμενο

Ματς-κλειδί και ένα αποτέλεσμα που θα δείξει εν πολλοίς αν όντως ο Φλεβάρης μπορεί να προκαλέσει κουβέντα «τίτλου». Αν τα ντέρμπι που έρχονται διαδοχικά μπορούν όντως να αλλάξουν τα δεδομένα της κορυφής. Το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ της επόμενης Κυριακής, το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός της 10ης του Φλεβάρη.

Τίποτε από όλα αυτά όμως δεν θα έχουν ουσιαστικό νόημα αν ο Ολυμπιακός δεν περάσει το απόγευμα από την Τρίπολη. Αν οι Ερυθρόλευκοι δεν σπάσουν το «μπλόκο» του Αστέρα που παραδοσιακά αποτελεί ίσως τον μεγαλύτερο μπελά «επαρχίας» για εκείνους.

Τι ετοιμάζει ο Πέδρο Μαρτίνς; Όλους τους παίκτες πρώτης γραμμής, στην εντεκάδα του. Στο αρχικό σχήμα που επανέρχεται ο Μαντί Καμαρά (από τις 8/1) για να συναντήσει τους –άλλους- συνήθεις ύποπτους.

Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν ο Ολυμπιακός θα ξεκινήσει την αναμέτρηση με τους Σα, Ομάρ, Σισέ, Βούκοβιτς, Κούτρη, Γκιγιέρμε, Καμαρά, Φορτούνη, Ποντένσε, Λάζαρος και Χασάν. Ουσιαστικά δηλαδή η ομάδα που νίκησε σε Λιβαδειά και Γιάννενα στις δύο προηγούμενες αγωνιστικές. Χωρίς εννοείτε τον τραυματία Ανδρέα Μπουχαλάκη ο οποίος είναι νοκ άουτ τουλάχιστον ως την επόμενη Κυριακή.

Πρόκειται για μια κλασική 4-4-2 διάταξη από τον Πορτογάλο. Με το γνωστό τρικ που στέλνει τον Φορτούνη κάποια βήματα πιο ψηλά από τον Χασάν.

Πέρσι Αστέρας και Ολυμπιακός ήρθαν απέναντι στις 28 Γενάρη. Σαν… αύριο δηλαδή. Το μεταξύ τους 1-1 έριξε τους Πειραιώτες από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Και όπως αποδείχθηκε αυτή η πτώση ήταν και καθοριστική καθώς οι Ερυθρόλευκοι δεν μπόρεσαν να επανέλθουν ποτέ στην πρώτη θέση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ