«Μακεδονία ξακουστή» από τα μεγάφωνα της Τούμπας

«Μακεδονία ξακουστή» από τα μεγάφωνα της Τούμπας

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που βρέθηκαν στην Τούμπα ασχολήθηκαν και με τις πολιτικές αποφάσεις για το θέμα της Μακεδονίας. Υπήρξαν συνθήματα κατά των πολιτικών, ενώ από τα μεγάφωνα της Τούμπας έπαιξε το «Μακεδονία Ξακουστή».

Οι χιλιάδες φίλαθλοι που βρέθηκαν απόψε το βράδυ στην Τούμπα, δεν ασχολήθηκαν μόνο με την αναμέτρηση, αλλά και τα παιχνίδια που έρχονται με ΑΕΚ και Ολυμπιακό, αλλά και με τις πολιτικές αποφάσεις για το θέμα της Μακεδονίας. Εκτός από το γνωστό πανό που υπάρχει στις θύρες 5 και 6 «Η Μακεδονία είναι μία και μοναδική και είναι εδώ» υπήρξαν και πολλά συνθήματα κατά των Βουλευτών «Αλ… ρουφ… πολιτικοί, η Μακεδονία είναι μια και είναι Ελληνική».

Με το σφύριγμα της λήξης του αγώνα από τις μεγαφωνικές εγκαταστάσεις της Τούμπας ακούστηκε το γνωστό τραγούδι «Μακεδονία Ξακουστή». Οι φίλαθλοι του Δικεφάλου άρχισαν να το τραγουδούν, ενώ στη συνέχεια με τις ιαχές τους έδειξαν πως αυτή η απόφαση που πάρθηκε στη Βουλή είναι κατάπτυστη στη Θεσσαλονίκη και σε όλη τη Μακεδονία γιατί ξεπούλησαν την ιστορία των προγόνων μας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ