Χρηστίδης: «Γι’ αυτό έγινα Ολυμπιακός…»

Χρηστίδης: «Γι’ αυτό έγινα Ολυμπιακός…»

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης, μίλησε για τη σχέση του με τον Ολυμπιακό.

Συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά», όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση του με τον Ολυμπιακό παραχώρησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, έχει ζήσει έντονες στιγμές σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ με τον Ολυμπιακό, ενώ δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ τη νίκη επί της Μίλαν, αλλά και το Final 4 της Κωνσταντινούπολης, όπου παρακολούθησε από κοντά τα παιχνίδια της μπασκετικής ομάδας.

Διαβάστε ένα απόσπασμα από τις δηλώσεις του:

«Πρώτα απο όλα να σου πω πως για μένα ο αθλητισμός και ειδικά ο συλλογικός, ειναι το καλύτερο φροντιστήριο για τα παιδιά. Δίνει αξίες, διδάσκει αλτρουισμό, βάζει το κοινό καλό πάνω απο τα πρόσωπα. Οι μεγάλοι πρωταθλητές αποτελούν εξαιρετικά πρότυπα για τη νέα γενιά.

Όσον αφορά τον Ολυμπιακό, δεν είμαι άνθρωπος που πηγαίνει με το ρεύμα. Έγινα Ολυμπιακός πηγαίνοντας στο Καραϊσκάκη με έναν οικογενειακό φίλο στα πέτρινα χρόνια του Ολυμπιακού. Βλέποντας Λιτοφτσενκο, Προτασοφ, Καραταΐδη, Χατζιδη και Κωφιδη.

Και κόλλησα με το μπάσκετ μόλις ήρθε ο Ιωαννιδης στον Ολυμπιακό και είδα τους Πασπαλι, Φασουλα,Ριβερς, Μπέρι, Ταρπλει, Τζονσον. Απο τότε έχω να πω για πολλές έντονες στιγμές αλλα αν κρατούσα δυο πιο πρόσφατες θα ξεχώριζα την νίκη του Ολυμπιακού με τη Μίλαν και το ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη για να δω το Βασίλη Σπανούλη και την υπόλοιπη ομάδα πριν 2 χρόνια στο final four».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ