Αποθέωση στο Καραϊσκάκη: «Ετσι ονειρευόμαστε τον Ολυμπιακό!»

Αποθέωση στο Καραϊσκάκη: «Ετσι ονειρευόμαστε τον Ολυμπιακό!»

Η ποδοσφαιρική «παράσταση» της ομάδας του Μαρτίνς στο πρώτο ημίχρονο με την ΑΕΛ, «ανάγκασε» τους οπαδούς των Πειραιωτών στο να αποθεώσουν τους ερυθρόλευκους.

Συνέχεια στις εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποιεί εδώ και πολύ καιρό, έδωσε ο Ολυμπιακός και στο εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΛ, για την 15η αγωνιστική.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς έπιασε σπουδαία απόδοση στο πρώτο ημίχρονο, καταφέρνοντας να προηγηθεί των Θεσσαλών με 3-0! Μάλιστα το σκορ θα μπορούσε να είναι και αρκετά μεγαλύτερο, καθώς οι Πειραιώτες δημιούργησαν αρκετές κλασικές ευκαιρίες.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού, που έδωσε δυναμικό «παρών» έδειξε απολύτως ευχαριστημένος από τη νέα καλή εμφάνιση της ομάδας του και το θέαμα που τους προσέφερε.

Τα συνθήματα αποθέωσης άρχισαν από νωρίς στο Καραϊσκάκη με τους οπαδούς να  χειροκρουτούν σε κάθε καλή προσπάθεια ή γκολ. «Ετσι ονειρευόμαστε τον Ολυμπιακό», φώναζαν χαρακτηριστικά οι ερυθρόλευκοι για την ποδοσφαιρική «παράσταση» της ομάδας τους.

Ηδη το σκορ είχε διαμορφωθεί στο 2-0 πριν το 20λεπτο, χάρη στα γκολ των Μασούρα (8’) και Φορτούνη (16’πεν.), με τον αρχηγό των Πειραιωτών να δίνει μεγαλύτερη έκταση στο 44’ με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ