Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

Εξαιρετική εμφάνιση από τον Ολυμπιακό απέναντι στην Λάρισα και ευρεία νίκη με 4-0 – Διαβάστε στο 10.gr την κριτική των παικτών του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Ολυμπιακός ήταν απολαυστικός απέναντι στην Λάρισα και με πρωταγωνιστή τον Κώστα Φορτούνη έκανε «φύλλο και φτερό» τους Βυσσινί, επικρατώντας με 4-0. Διαβάστε στο «10.gr» την κριτική των ποδοσφαιριστών του Πέδρο Μαρτίνς.

ΣΑ: Θεατής του αγώνα ο Πορτογάλος. Δεν απειλήθηκε από τους παίκτες της Λάρισας. Πέρασε ένα ήσυχο βράδυ και απόλαυσε την εξαιρετική εμφάνιση της ομάδας του.

ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ: Εκανε τις κλασσικές του κούρσες από δεξιά και με τα ανεβάσματά του βοήθησε πολύ στο δημιουργικό κομμάτι. Στον ανασταλτικό τομέα δεν αντιμετώπισε το παραμικρό πρόβλημα.

ΜΕΡΙΑ: Οποτε χρειάστηκε φώναξε «παρών» και καθάρισε τις επιθετικές προσπάθειες των Βυσσινί. Δεν είχε προβλήματα από τους επιθετικούς της ΑΕΛ. Ηταν σταθερός και σίγουρος στις μεταβιβάσεις του. Πολύ καλή εμφάνιση από τον Τυνήσιο στόπερ.

ΜΙΡΑΝΤΑ: Όπως και ο Μεριά δεν αντιμετώπισε προβλήματα από τους αντιπάλους του. Οι δύο κεντρικοί αμυντικοί του Ολυμπιακού δεν έδωσαν το παραμικρό δικαίωμα στους παίκτες του Φέστα.

ΤΣΙΜΙΚΑΣ: Βοήθησε πολύ στο δημιουργικό κομμάτι με τις κούρσες του από αριστερά. Εβγαλε πολλές σέντρες και ήταν διαρκώς πάνω από τη μεσαία γραμμή. Δεν απειλήθηκε αμυντικά.

ΓΚΙΓΙΕΡΜΕ: Αρχοντικός σε ένα ακόμα παιχνίδι ο Βραζιλιάνος. Με την ηρεμία του και την ποιότητά κάνει τη διαφορά στη μεσαία γραμμή. Εξαιρετικός, βοήθησε πολύ.

ΝΑΤΧΟ: Εβγαλε την ασίστ στον Μασούρα στο 1-0 του Ολυμπιακού. Ξεκλείδωσε ουσιαστικά την άμυνα της Λάρισας και έδειξε για μια ακόμα φορά τις δημιουργικές του ικανότητες. Απολαυστικός.

ΠΟΝΤΕΝΣΕ: «Τρέλανε» τους αντίπαλους αμυντικούς. Χάρισε μοναδικές στιγμές στους φιλάθλους του Ολυμπιακού, αλλά και πάλι τα χάλασε στην τελική προσπάθεια. Όπως και να έχει, είναι απολαυστικό να τον βλέπεις στον αγωνιστικό χώρο. Δίνει το κάτι παραπάνω που θέλει ο κόσμος.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Εκμεταλλεύτηκε την εξαιρετική πάσα του Νάτχο και άνοιξε λογαριασμό με την φανέλα του Ολυμπιακού. Εμπαινε αποφασιστικά στις φάσεις και δείχνει να έχει αποκτήσει αυτοπεποίθηση. Πολύ καλή εμφάνιση από τον διεθνή μεσοεπιθετικό, που κέρδισε τα εύσημα του Πέδρο Μαρτίνς.

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Ο,τι και να πεις για τον αρχηγό του Ολυμπιακού θα είναι λίγο. Απέδειξε για μια ακόμα φορά γιατί είναι ο ηγέτης αυτής της ομάδας. Φανταστική εμφάνιση με 3 γκολ. Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και κάνει σμπαράλια τις αντίπαλες άμυνας. Απολαυστικός, αρχοντικός, κορυφαίος.

ΓΚΕΡΕΡΟ: Ηταν μέσα στις φάσεις και θα μπορούσε να είχε σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ. Δείχνει να βρίσκει τα πατήματά του και βοηθάει πολύ στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Είναι ένας σύγχρονος σέντερ φορ, που ακόμα και όταν δεν σκοράρει, βοηθάει πολύ την ομάδα του.

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: Μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο και πάλεψε λες και το παιχνίδι ήταν στο 0-0. Ηταν μέσα στις φάσεις και προσπάθησε πολύ.

ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ: Στο 4-0 του Ολυμπιακού έκοψε τα δύο την άμυνα της Λάρισας και έδωσε πάσα πάρε-βάλε στον Φορτούνη. Εδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει τον Ολυμπιακό, αρκεί να το πιστέψει και ο ίδιος. Είναι ένα καλό εργαλείο στα χέρια κάθε προπονητή.

ΧΑΣΑΝ: Μπήκε όταν όλα είχαν κριθεί, παρόλα αυτά προσπάθησε και αυτός να βοηθήσει την ομάδα του. Είχε συμμετοχή στο 4-0 του Ολυμπιακού, αφού η μπάλα πέρασε και από τα πόδια του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ