Συνεργασία του ΟΦΗ με χορηγό

Συνεργασία του ΟΦΗ με χορηγό

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε σήμερα την έναρξη της συνεργασίας του με χρυσό χορηγό για τα επόμενα χρόνια.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 και η Τράπεζα Πειραιώς παρουσίασαν σήμερα στο Ηράκλειο Κρήτης την έναρξη της εμπορικής τους συνεργασίας και τη νέα πιστωτική κάρτα OFI F.C. Visa.

Η Τράπεζα Πειραιώς στηρίζει για πάνω από 15 χρόνια τον ελληνικό αθλητισμό, προάγοντας το «ευ αγωνίζεσθαι» μέσα από εμπορικές συνεργασίες με τις μεγαλύτερες ομάδες ποδοσφαίρου και μπάσκετ της χώρας.

Η φιλοσοφία της Τράπεζας συνάδει απόλυτα με τις αρχές που πρεσβεύει η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 και οι άνθρωποι που την εκπροσωπούν στον χώρο του ποδοσφαίρου, με τις δύο πλευρές να προσβλέπουν σε μια αγαστή συνεργασία, σε στέρεες βάσεις και σε βάθος χρόνου.

Η εμπορική συνεργασία με την ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 δίνει στην Τράπεζα Πειραιώς την αποκλειστική δυνατότητα να προσφέρει στους φιλάθλους του ΟΦΗ σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια, πρωτοποριακά τραπεζικά προϊόντα. Το πρώτο από αυτά είναι η πιστωτική κάρτα OFI F.C. Visa, η οποία είναι συνδεδεμένη με πρόγραμμα πιστότητας και θα προσφέρει στους φιλάθλους της ομάδας μοναδικά δώρα και αξέχαστες στιγμές με την αγαπημένη τους ομάδα.

Η πιστωτική κάρτα OFI F.C. Visa θα ξεκινήσει να διατίθεται στα καταστήματα της Τράπεζας Πειραιώς κατά την περίοδο της έκδοσης των εισιτηρίων διαρκείας για την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν.

Ο πρόεδρος του ΟΦΗ, Μιχάλης Μπούσης μίλησε για τη νέα συμφωνία των Κρητικών λέγοντας:

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Τράπεζα Πειραιώς για την συνεργασία μας και δεν είμαστε μόνο συνεργάτες αλλά και φίλοι. Η συνεργασία μας είναι για 5 χρόνια. Ήταν κάτι που το θέλαμε και οι δύο και προχωρήσαμε πολύ γρήγορα. Η Τράπεζα Πειραιώς ήθελε να βοηθήσει τόσο την Κρήτη όσο και τον ΟΦΗ. Είμαστε υπερήφανοι για την συνεργασία μας και εύχομαι μετά από πέντε χρόνια να την συνεχίσουμε για ακόμα πέντε.

Όταν ήρθαμε εδώ, είπαμε ότι μια ομάδα χτίζεται και δεν αγοράζεται. Θα προχωρήσουμε αργά, δεν ήρθα στον ΟΦΗ σαν μερικούς άλλους που πέρασαν για τρεις και έξι μήνες. Οι άνθρωποι που ήρθαν, ήρθαν για να δείξουν την αγάπη τους για τον ΟΦΗ. Ο κόσμος πρέπει να είναι ήρεμος, να είναι χαρούμενοι που έχουν τέτοιους ανθρώπους που έχουν συμφέροντα αλλά γιατί αγαπούν την ομάδα και την Κρήτη.

Πρέπει να έχουν υπομονή και από την υπομονή θα προκύψουν πράγματα. Η ομάδα παίζει πολύ διαφορετικά από όταν ήρθαμε. Αν δείτε τις προπονήσεις, θα δείτε ότι η ομάδα προπονείται ανεβασμένη, χαρούμενη και είδατε προχθες ότι δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε, αλλά κάναμε μπάρμπεκιου και αγκαλιάσαμε τα παιδιά. Καμία φορά πρέπει να χάνουμε για να τρώμε και καμία σφαλιάρα γιατί όταν έρχονται οι εύκολες νίκες τότε δεν είναι καλό.

Εμείς όπως είπαμε στην αρχή, θα προχωρήσουμε σιγά – σιγά και θα κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα. Δεν θα κάνουμε συνεργασία με όποιον και όποιον. Θα επιλέγουμε εμείς με ποιον θέλουμε να συνεργαζόμαστε και θέλουμε να έχουμε δίπλα μας ανθρώπους αληθινούς. Εμείς θα κάνουμε το καλύτερο και θέλουμε να έχουμε συνεργάτες όπως η Τράπεζα Πειραιώς. Θέλουμε να έχουμε μια συνεργασία με φιλία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ