Χατζηθεοδωρίδης: «Πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί»

Χατζηθεοδωρίδης: «Πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί»

Ο νεαρός άσος του Παναθηναϊκού μίλησε για την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα και τόνισε ότι οι Πράσινοι θα πρέπει να βελτιωθούν και να παρουσιαστούν καλύτεροι στα επόμενα παιχνίδια.

Η ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα (1-0) προκάλεσε προβληματισμό στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού.

Χαρακτηριστικές ήταν οι δηλώσεις του Χατζηθεοδωρίδη μετά το τέλος του αγώνα, με τον νεαρό άσο να τονίζει ότι οι Πράσινοι δεν πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση και θα πρέπει να δουλέψουν σκληρά για να βελτιωθούν και να παρουσιαστούν καλύτεροι στα επόμενα παιχνίδια.

Παράλληλα, τόνισε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να είναι πιο αποτελεσματικοί στους επόμενους αγώνες.

Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Ήταν περίπλοκο ματς, δεν ήταν η καλύτερη μας εμφάνιση, μπορούσαμε και καλύτερα. Θα αναλάβουμε τις ευθύνες μας και θα επιστρέψουμε στις προπονήσεις πιο δυνατοί.

Ήμασταν άτυχοι με τους τραυματισμούς, μπήκαμε για να συνεχίσουμε το ματς. Δεν ήμασταν πολύ καλοί στο επιθετικό κομμάτι για να τελειώσουμε τις φάσεις. Δεν ήταν η καλύτερή μας εμφάνιση. Πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί στη συνέχεια.

Δεν μπορείς από την αρχή να έχεις συνέχεια την ίδια απόδοση, θα έρθουν και τα δύσκολα και τώρα είναι που πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο. Μπορεί να έπαιξε και κάποιο ρόλο η κούραση».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ