Στο Καραϊσκάκη ο Καστίγιο, αποθεώθηκε από τον κόσμο! (pics)

Στο Καραϊσκάκη ο Καστίγιο, αποθεώθηκε από τον κόσμο! (pics)

Ο Μεξικανός παρακολουθεί από το πέταλο των οργανωμένων το μεγάλο ντέρμπι με την ΑΕΚ – Αποθεώθηκε από τον κόσμο, με τους Ερυθρόλευκους οπαδούς να του δείχνουν την αγάπη τους.

Ενας φίλος από τα παλιά βρίσκεται απόψε στο «Γ. Καραϊσκάκης». Στο γήπεδο, όπου μεγαλούργησε με την ερυθρόλευκη φανέλα και γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο του Ολυμπιακού.

Ο λόγος για τον Νέρι Καστίγιο, ο οποίος είναι στο φαληρικό γήπεδο και παρακολουθεί από το πέταλο των οργανωμένων οπαδών το μεγάλο ντέρμπι των Πειραιωτών με την ΑΕΚ, για την 21η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο Μεξικανός μπορεί να έχει φύγει πολλά χρόνια από την ομάδα του μεγάλου λιμανιού και να έχει σταματήσει πλέον το ποδόσφαιρο, αλλά αγαπάει τον Ολυμπιακό και το δείχνει σε κάθε ευκαιρία. Δεν είναι λίγες οι φορές που ανεβάζει στα social media «ερυθρόλευκα» μηνύματα, ενώ απόψε αποδεικνύει έμπρακτα τη στήριξή του με την παρουσία του στο φαληρικό γήπεδο.

Τα συναισθήματα βέβαια είναι αμοιβαία, με τον κόσμο του Ολυμπιακού να τον αποθεώνει και του δείχνει την αγάπη του. Ολοι μαζί παρακολουθούν από το πέταλο το μεγάλο παιχνίδι και συμπαραστέκονται στον Πέδρο Μαρτίνς και τους παίκτες του.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ