Λεβαδειακός: Ο Καραγεωργίου δείχνει τον δρόμο για τη σωτηρία

Λεβαδειακός: Ο Καραγεωργίου δείχνει τον δρόμο για τη σωτηρία

Σε 6 ματς με τον Καραγεωργίου στον πάγκο του ο Λεβαδειακός έχει μαζέψει 10 βαθμούς, όταν σε 16 αγώνες είχε μόλις 9 πόντους – Το πρόγραμμα μέχρι το τέλος και η πίστη στην Βοιωτία για παραμονή στη μεγάλη κατηγορία.

22 Ιανουαρίου 2019: «Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Νίκο Καραγεωργίου». Μια κίνηση, που άλλαξε το κλίμα στο εσωτερικό της ομάδας και της έδωσε την ώθηση που χρειαζόταν για να επανέλθει στις επιτυχίες.

Όταν πήρε το τιμόνι στα χέρι του ο έμπειρος τεχνικός ο Λεβαδειακός βρισκόταν στην 15η και προτελευταία θέση της βαθμολογίας, έχοντας μαζέψει μόλις 9 πόντους σε 16 παιχνίδια. Οι Βοιωτοί είχαν τη δεύτερη χειρότερη συγκομιδή στο πρωτάθλημα, μετά τον υποβιβασμένο ουσιαστικά Απόλλωνα Σμύρνης και όλοι τους είχαν τελειωμένους.

Ενα μήνα μετά όλα έχουν αλλάξει και πλέον άπαντες στην Λιβαδειά ατενίζουν το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Ο Νίκος Καραγεωργίου έφερε άλλον αέρα στην ομάδα, η οποία δείχνει ικανή να ανατρέψει τα δεδομένα και να παραμείνει στη μεγάλη κατηγορία.

Συγκεκριμένα, σε 6 παιχνίδια που βρίσκεται στον πάγκο του Λεβαδειακού ο Καραγεωργίου, η ομάδα της Βοιωτίας έχει μαζέψει 10 βαθμούς! Την 18η αγωνιστική νίκησε εντός έδρας τον Άρη με 1-0, την 19η ήρθε ισόπαλη 0-0 με τον Παναθηναϊκό, την 21η κέρδισε στη Λιβαδειά τον Παναιτωλικό με 1-0 και χθες επικράτησε στην Ξάνθη επίσης με 1-0.

Δηλαδή, ο Λεβαδειακός τέσσερα από τα έξι παιχνίδια που έδωσε με τον Καραγεωργίου στον πάγκο του πήρε αποτέλεσμα! Στα μοναδικά ματς που δεν κατάφερε να πάρει βαθμούς ή βαθμό ήταν στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ, όπου ηττήθηκε με 1-0 για την εξ’ αναβολής 15η αγωνιστική και στο Περιστέρι, όπου επίσης ηττήθηκε με 1-0 από τον Ατρόμητο για την 20η αγωνιστική.

Ο Καραγεωργίου, ο οποίος γνωρίζει όσοι λίγοι τα μυστικά του ελληνικού ποδοσφαίρου, έχει βελτιώσει την ομάδα του και μετατρέψει τον Λεβαδειακό σε μια ομάδα που μαζεύει βαθμούς λες και κάνει… πρωταθλητισμό. Οι Βοιωτοί με τους 10 βαθμούς που πήραν στα τελευταία παιχνίδια βρίσκονται στην 14η θέση και στο -1 από τον 13η, που με τα τωρινά δεδομένα οδηγεί στα μπαράζ. Ο ΠΑΣ Γιάννινα που είναι από πάνω έχει 20 πόντους, αλλά και έναν αγώνα λιγότερο. Οι Ηπειρώτες σήμερα το βράδυ στις 19:00 θα αγωνιστούν στο Αγρίνιο απέναντι στον Παναιτωλικό.

Η κατάσταση στο εσωτερικό της ομάδας έχει βελτιωθεί πάρα πολύ και το πρόγραμμα που έχει μπροστά του ο Λεβαδειακός δίνει την αίσθηση ότι ο σύλλογος της Βοιωτίας θα καταφέρει να σωθεί. Στα επόμενα έξι παιχνίδια η ομάδα του Καραγεωργίου παίζει με ομάδες, που μπορεί να πάρει αποτέλεσμα. Συγκεκριμένα, παίζει με Λαμία (εντός), Λάρισα (εκτός), ΟΦΗ (εκτός), ΠΑΣ Γιάννινα (εντός), Αστέρα Τρίπολης (εκτός) και Πανιώνιο (εντός). Η φετινή σεζόν ολοκληρώνεται με δύο δύσκολα παιχνίδια απέναντι στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και εντός έδρας με την ΑΕΚ.

Ο Λεβαδειακός βρίσκεται σε φόρμα και όλοι στο «πράσινο» στρατόπεδο πιστεύουν στην παραμονή. Ο Καραγεωργίου και οι παίκτες του είναι έτοιμοι για να πετύχουν το… θαύμα, που πριν από λίγες ημέρες έμοιαζε σενάριο επιστημονικής φαντασίας.

Το πρόγραμμα του Λεβαδειακού μέχρι το τέλος:

23η: Λεβαδειακός – Λαμία (03/03, 17:15)
24η: Λάρισα – Λεβαδειακός (09/03, 17:15)
25η: ΟΦΗ – Λεβαδειακός (17/3, 15:00)
26η: Λεβαδειακός – ΠΑΣ Γιάννινα (30/3, 17:15)
27η: Αστέρας Τρίπολης – Λεβαδειακός (7/4, 17:15)
28η: Λεβαδειακός – Πανιώνιος (14/4, 19:00)
29η: ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός (21/4, 19:00)
30ή: Λεβαδειακός – ΑΕΚ (5/5, 19:00)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ