Άρης για Κάκο: «Τιμάει τον παχυλό μισθό του. Ανοιξε και το Τριώδιο…»

Άρης για Κάκο: «Τιμάει τον παχυλό μισθό του. Ανοιξε και το Τριώδιο…»

Αιχμηρή τοποθέτηση της ΠΑΕ Αρης για το σχόλιο του πρώην διαιτητή για τη φάση του Μπίσεσβαρ στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, την οποία είδε «πέναλτι».

Ο Μπίσεσβαρ έπεσε στο έδαφος στη χθεσινή αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Άρη στη Τούμπα και ο διαιτητής Χάνσεν του έδειξε κίτρινη κάρτα για θέατρο. Ο Τάσος Κάκος, σχολιάζοντας τη συγκεκριμένη φάση σε τηλεοπτική εκπομπή, τόνισε ότι υπάρχει πέναλτι και σίγουρα δεν ήταν θέατρο.

Η τοποθέτηση του πρώην διεθνούς διαιτητή και νυν τηλεκριτικού, ενόχλησε τους ανθρώπους του Άρη. Και δεν την άφησαν να πέσει κάτω… αναπάντητη. Χαρακτηριστική ήταν η διαρροή των ανθρώπων της ΠΑΕ για τον πανελίστα πρώην ρέφερι, αναφέροντας πως: «Τιμάει τον παχυλό μισθό του ο Κάκος… Ξέρουμε όλοι τι εστί Κάκος… Αλλά τον καταλαβαίνουμε… Ανοιξε και το Τριώδιο…». Μια σαφέστατη αιχμή για το γεγονός ότι ο Κάκος πληρώνεται από το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη, οπότε η άποψή δεν είναι και ακριβώς… κρυστάλλινα αντικειμενική.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην τοποθέτηση του Κάκου είχε αντιδράσει και ο Κώστας Κατσουράνης, με τον οποίο μοιράζονται το ίδιο πάνελ. Ο πρώην διεθνής μέσος υποστήριξε ότι είναι αστείο να υποστηρίζει κάποιος ότι αυτή η φάση είναι πέναλτι και ότι καλώς ο Νορβηγός διαιτητής έδωσε κίτρινη κάρτα στον Ολλανδό μέσο του ΠΑΟΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ