Νταμπίζας σε Περέιρα: «Πώς γίνεται όλα τα ανθρώπινα λάθη να είναι κατά του Παναθηναϊκού;»

Νταμπίζας σε Περέιρα: «Πώς γίνεται όλα τα ανθρώπινα λάθη να είναι κατά του Παναθηναϊκού;»

Ο Νίκος Νταμπίζας είχε πρόσφατα συνάντηση με τον Μέλο Περέιρα και του εξέφρασε τα παράπονα του Παναθηναϊκού για τη διαιτησία.

Ο Παναθηναϊκός έχει έντονα παράπονα τη φετινή σεζόν από τη διαιτησία, καθώς υπάρχουν αρκετά παιχνίδια που οι άνθρωποι του τριφυλλιού θεωρούν ότι έχουν αδικηθεί.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Νίκος Νταμπίζας συναντήθηκε με τον Μέλο Περέιρα για να του εκφράσει τα παράπονα από την πλευρά των πρασίνων.

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού έδειξε βίντεο με φάσεις στον Πορτογάλο και εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του συλλόγου για τη διαιτησία, με τον αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ να κάνει λόγο για «ανθρώπινα λάθη».

Τα βίντεο που έδειξε στον Πορτογάλο ο Νταμπίζας ήταν από τις αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού κόντρα σε Ξάνθη, Λάρισα, ΠΑΣ Γιάννινα και Λεβαδειακό, όπου υπήρχαν αρκετές φάσεις που διαμαρτύρονται οι πράσινοι.

Ο Νταμπίζας ανέφερε στον Περέιρα χαρακτηριστικά: «πώς γίνεται όλα τα ανθρώπινα λάθη να είναι φέτος εις βάρος του Παναθηναϊκού;».

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά τη συνάντηση των δύο ανδρών, ο Παναθηναϊκός είδε για άλλη μια φορά φέτος να τον αδικούν, καθώς στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο όπου οι πράσινοι ηττήθηκαν με 2-0, δεν τους δόθηκε πέναλτι μόλις στο 3ο λεπτό από τον Κουμπαράκη, ενώ και ο δεύτερος βοηθός είχε πολλές υποδείξεις κατά του τριφυλλιού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ