Η ΚΕΔ του… Τσαμούρη!

Η ΚΕΔ του… Τσαμούρη!

Τον διαιτητή που δεν… είδε το χέρι του Βιεϊρίνια στην Λαμία όχι μόνο δεν του πήραν την σφυρίχτρα αλλά συνεχίζει ακάθεκτος το έργο του με τον Περέιρα μάλιστα να τον βάζει 4ο στο ντέρμπι ΠΑΟ-ΠΑΟΚ.

Κάνουν ότι θέλουν, όπως θέλουν, όποτε το θέλουν γνωρίζοντας πως δεν ελέγχονται από πουθενά. Ο Μέλο Περέιρα αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία πόσο ακατάλληλος, στην καλύτερη των περιπτώσεων είναι.

Το δόγμα, «ευνόησες τον ΠΑΟΚ; Συνεχίζεις να σφυρίζεις και με μπόνους» καλά κρατεί. Τον θυμάστε αυτόν τον… γίγαντα τον Τσαμούρη; Τον διαιτητή που δεν είδε το χέρι του Βιεϊρίνια στην Λαμία; Δεν γίνεται να τον ξεχάσατε… Για τον Περέιρα ο συγκεκριμένος διαιτητής είναι διαιτητάρα!

Όχι μόνο συνέχισε να σφυρίζει χωρίς να συνέβη απολύτως τίποτα στην Λαμία αλλά τώρα ο Περέιρα και οι συνεργάτες του τον επιβραβεύουν καθώς τον έβαλαν 4ο διαιτητή στο ντέρμπι της αγωνιστικής που έρχεται. Που ως δια μαγείας έχει ΠΑΟΚ μέσα… Στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Είναι η Πέμπτη φορά που ορίζεται ο Τσαμούρης φέτος σε αγώνα του ΠΑΟΚ…

Μιλάμε τώρα για διαιτητή που έπρεπε να σφυρίζει στα… τρένα, για να τιμήσουμε την ατάκα του Δημήτρη Μελισσανίδη. Αντί για αυτό, θα είναι ο διαιτητής που θα σφυρίξει το ντέρμπι αν ο Δανός που ορίστηκε δεν μπορέσει να το διευθύνει.

Ο Τσαμούρης που είτε δεν είδε, είτε δεν… είδε το χέρι του Βιειρίνια. Και στις δύο περιπτώσεις βεβαίως ακατάλληλος.

Όχι όμως για τον Περέιρα, όχι για την… εξυγιαντική ΕΠΟ του «δικού μας» κατά τον Ιβάν Σαββίδη, Βαγγέλη Γραμμένο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ