ΑΕΚ: Υποψήφιος ο Τσόσιτς για αριστερό μπακ στο ντέρμπι με Παναθηναϊκό

ΑΕΚ: Υποψήφιος ο Τσόσιτς για αριστερό μπακ στο ντέρμπι με Παναθηναϊκό

Ο Σέρβος βασικός υποψήφιος για το αριστερό άκρο της άμυνας το Σάββατο στο ΟΑΚΑ

Πολλά τα προβλήματα για τον Μανόλο Χιμένεθ… Ο Ισπανός προπονητής καλείται να αντιμετωπίσει τις απουσίες των Νίκλας Χουλτ, Ελντερ Λόπες, αλλά και του Μιχάλη Μπακάκη στο ντέρμπι του Σαββάτου με τον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ. Ο Ελληνας μπακ μετά το χτύπημα του στο Χαριλάου κόντρα στον Αρη, η μαγνητική του έδειξε καθαρή, αλλά έχει επιβαρυνθεί αρκετά και αναμένεται να μείνει εκτός για να αποφορτιστεί πλήρως.

Αυτό αυτομάτως δημιουργεί… κενό αριστερά. Και βασικός υποψήφιος να καλύψει την θέση είναι ο Ούρος Τσόσιτς, με τον Χιμένεθ να επιστρέφει σε διάταξη με δύο στόπερ και τετραδα. Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι είναι έτοιμος να επιστρέψει ξανά σε δράση και θα είναι στο πλάι του Μάριου Οικονόμου στα στόπερ. Και ο Σέρβος που δεν… πατά καλά τελευταία, είναι η λύση του Χιμένεθ για το αριστερό άκρο, την στιγμή που φέτος έχει παίξει κεντρικός αμυντικός, δεξί μπακ και αμυντικός μέσος!

Ομως τα προβλήματα δεν σταματούν εκεί… Ο Πέτρος Μάνταλος με τον Αντρέ Σιμόες παραμένουν εκτός προπονήσεων. Πάντως αύριο θα ξεκαθαρίσει και για τον αρχηγό και για τον Πορτογάλο η συμμετοχή τους στο ντέρμπι του Σαββάτου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ