Ο ΠΑΟΚ βάζει φρένο στα μεταγραφικά σενάρια

Ο ΠΑΟΚ βάζει φρένο στα μεταγραφικά σενάρια

Το όνομα του ΠΑΟΚ ενεπλάκη και πάλι σε μεταγραφικά σενάρια με αφορμή δημοσιεύματα για τους Ιωαννίδη και Ντουρμισάι, όμως στο Δικέφαλο έχουν διαφορετική άποψη υποστηρίζοντας πως η ομάδα έχει δύο πολύ καλούς και νέους φορ και τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος.

Ο ΠΑΟΚ το καλοκαίρι, όπως έχουμε αναφέρει από to10.gr ,θα κινηθεί και πάλι δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι για την απόκτηση ποδοσφαιριστών πρώτης γραμμής με σκοπό να δημιουργηθεί μια ομάδα επιπέδου Champions League.

Οι Ασπρόμαυροι που έχουν μάτια σε κάθε ποδοσφαιρικό γήπεδο θα κοιτάξουν και στην εγχώρια αγορά. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως πίσω από κάθε ποδοσφαιριστή που διακρίνεται φέτος στο πρωτάθλημα θα βρίσκεται πάντα ο ΠΑΟΚ.

Οι Θεσσαλονικείς, με βάση διάφορα δημοσιεύματα, εμπλέκονται σε μεταγραφικά σενάρια για την απόκτηση των Φώτη Ιωαννίδη του Λεβαδειακού και Φιόρι Ντουρμισάι του Πανιωνίου. Για τον πρώτο είναι αλήθεια πως υπήρξε ένα έντονο ενδιαφέρον από τους ανθρώπους της ομάδας του ΠΑΟΚ στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου το οποίο φαίνεται πως έχει ατονήσει μετά και την απόκτηση του Κάρολ Σφιντέρσκι.

Ο 19χρονος επιθετικός έχει δείξει καλά στοιχεία αγωνιζόμενος με την ομάδα της Βοιωτίας και αν δουλέψει σωστά μπορεί να σταθεί σε μια καλύτερη ομάδα. Όσον αφορά τον 22χρονο Αλβανό επιθετικό του Πανιωνίου, στο Δικέφαλος, ουδέποτε εξέφρασαν την άποψη του ενδιαφέροντος και αυτό μάλλον γίνεται για να αυξηθεί η τιμή πώληση του Ντουρμισάι.

Για όλα αυτά τα μεταγραφικά σενάρια που ακούγονται τις τελευταίες ώρες, αυτό που προκύπτει με βάση το ρεπορτάζ από το Ασπρόμαυρο στρατόπεδο είναι πως στην Τούμπα δεν ασχολούνται με τις περιπτώσεις των Ιωαννίδη και Ντουρμισάι.

Ο ΠΑΟΚ έχει στις τάξεις του δύο πολύ καλούς και νέους φορ, Ακπόμ και Σφιντέρσκι, αλλά και τον πρώτο σκόρερ του Ελληνικού πρωταθλήματος, Ευθυμη Κουλούρη. Οι Θεσσαλονικείς έχουν στο στόχαστρό τους άλλους ποδοσφαιριστές σε διαφορετικές θέσεις τους οποίους παρακολουθεί και έχει ήδη εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση τους. Πρόκειται για νεαρούς ποδοσφαιριστές και αρκετά εξελίξιμους με στόχο να βοηθήσουν την ομάδα στο άμεσο μέλλον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ