ΑΕΚ: Αναμένοντας τον Χουλτ από μέρα σε μέρα

ΑΕΚ: Αναμένοντας τον Χουλτ από μέρα σε μέρα

Η ΑΕΚ περιμένει τις επόμενες ημέρες να δει αν θα μπει σε φουλ πρόγραμμα προπονήσεων ο Νίκλας Χουλτ.

Η αλήθεια είναι ότι η απουσία του είναι αυτή που κοστίζει περισσότερο. Ο Νίκλας Χουλτ από την στιγμή που τραυματίστηκε στο ματς με τον ΟΦΗ έχει χάσει το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με τους Κρητικούς (βγήκε στο 13’ και η ΑΕΚ κέρδισε δύσκολα με 1-0) και τα επόμενα τέσσερα πρωταθλήματος και την ρεβάνς με τον Ατρόμητο. Τι έκανε η ΑΕΚ σε αυτά; Αν εξαιρέσουμε το άνετο 3-0 επί του Ατρομήτου στο Κύπελλο, σε όλα τα υπόλοιπα είχε προβλήματα. «Βαριά» ήττα με 4-1 από τον Ολυμπιακό, δύσκολη νίκη με 2-1 επί του ουραγού Απόλλωνα Σμύρνης, ακολούθησε η ήττα με κακή εμφάνιση στο Χαριλάου επί του Αρη με 2-0 και χθες στο ΟΑΚΑ το 0-0 με τον ΠΑΟ σε ακόμη μία προβληματική εμφάνιση των «κιτρινόμαυρων».

Ο Μανόλο Χιμένεθ με δηλώσεις του έχει κατατάξει τον Σουηδό στην ίσως πιο σημαντική απώλεια, καθώς λείπει ήδη και ο Ελντερ Λόπες, ενώ ο Μπακάκης έχει… μπουκώσει παίζοντας ασταμάτητα, σε θέση που δεν είναι η φυσική του και μάλιστα με τραυματισμό. Μέχρι να πάθει την θλάση ο Χουλτ είχε 30 ματς και πάνω από 2.500 αγωνιστικά λεπτά, με πολύ καλές εμφανίσεις, αλλά από τον περασμένο Σεπτέμβρη έπαιζε ασταμάτητα και η επιβάρυνση του έφερε και τον τραυματισμό. Κάτι που η ΑΕΚ αποφάσισε να μην καλύψει με ενίσχυση στην θέση του στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ενώ ούτε προωθήθηκε ο νεαρός Γιώργος Γιαννούτσος που είναι αριστερό μπακ.

Τις επόμενες ημέρες ο Σουηδός θα δοκιμάσει να μπει στις προπονήσεις. Στόχος είναι πριν τα ματς με την Λαμία για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, να έχει πάρει χρόνο συμμετοχής. Πως θα γίνει αυτό; Δηλαδή, είτε στο ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι την προσεχή Κυριακή αν είναι έτοιμος, είτε στο εντός έδρας ματς με τον Παναιτωλικό. Αρα στα κρίσιμα ματς ο Χουλτ θα είναι στη διάθεση του Μανόλο και θα του λύσει ένα σημαντικό ζήτημα για να καταφέρει να παίξει το 3-5-2 που απαιτεί φουλ μπακ και η ΑΕΚ αριστερά δεν το… είχε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ