Η κριτική των παικτών του Άρη

Η κριτική των παικτών του Άρη

Ο Άρης δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που είχε στα πρώτα 20 λεπτά του αγώνα, πλήρωσε όμως τα πολλά λάθη που έκανε στην άμυνα και σίγουρα το 4-1 δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα.

Χουλιάν Κουέστα: Στο πρώτο γκολ του Ολυμπιακού εκτέθηκε από την αδράνεια της άμυνας του, ενώ στα γκολ του Ποντένσε η μπάλα κόντραρε σε παίκτη του Άρη και άλλαξε πορεία καταλήγοντας στα δίχτυα. Δεν βρέθηκε, πάντως, σε καλή μέρα και δεν ενέπνεε σιγουριά στην άμυνα του.

Γιώργος Βαλεριάνος: Αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα ανασταλτικά, ειδικά απέναντι στον Ποντένσε. Η ενέργεια του στο γκολ του Άρη ήταν ίσως η μοναδική φορά που βοήθησε την επιθετική ανάπτυξη του παιχνιδιού της ομάδας του.

Φραν Βέλεθ: Φέρει ευθύνη όπως και όλη η άμυνα του Άρη για το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού. Είχε διάθεση και πάθος, χωρίς, πάντως, να φτάσει στα υψηλά επίπεδα απόδοσης προηγούμενων εμφανίσεων του.

Λίντσεϊ Ρόουζ: Αδράνησε και αυτός στη φάση του γκολ του Μασούρα. Κέρδισε αρκετές μονομαχίες από τους επιθετικούς του Ολυμπιακού, ενώ θα μπορούσε να σκοράρει και στη φάση του 82ου λεπτού, η κεφαλιά του όμως κατέληξε άουτ.

Μίχαϊ Κόρχουτ: Δεν είχε την ίδια καλή απόδοση με προηγούμενα παιχνίδια. Εκτέθηκε στη φάση του πρώτου γκολ του Ολυμπιακού, καθώς ο Φορτούνης του πέρασε κάθετη πάσα στη πλάτη του. Προσπάθησε να βοηθήσει επιθετικά με τα ανεβάσματα του από αριστερά.

Μανώλης Σιώπης: Αδιάκοπο τρέξιμο και πολλές μάχες στη μεσαία γραμμή, ενώ πέρασε και κάθετες πάσες προς τους συμπαίκτες του. Από τους πιο μαχητικούς παίκτες του Άρη στη χθεσινή αναμέτρηση.

Χαβιέ Ματίγια: Προσπάθησε να κρατήσει τη μπάλα, ενώ πέρασε και κάθετες πάσες. Αντιμετώπισε πολλά προβλήματα στα ανασταλτικά του καθήκοντα, ενώ αδράνησε στο τρίτο γκολ του Ολυμπιακού, πάνω στο μαρκάρισμα του Ποντένσε.

Ματέο Γκαρσία: Ξεκίνησε ιδαίτερα ορεξάτος, έκανε κάποιες ατομικές ενέργειες, στη συνέχεια, όμως η απόδοση του έπεσε. Δεν απείλησε ιδιαίτερα την εστία του Σα.

Γιάννης Φετφατζίδης: Ξεκίνησε για πρώτη φορά στο βασικό σχήμα και αγωνίστηκε πίσω από τον Γιουνές. Πραγματοποίησε καλή εμφάνιση, ήταν ορεξάτος και δημιούργησε επικίνδυνες καταστάσεις για την εστία του Ολυμπιακού το διάστημα που αγωνίστηκε.

Ντάνιελ Λάρσον: Είχε διάθεση , όμως η απόδοση του δεν έφτασε στα υψηλά επίπεδα απόδοσης προηγούμενων εμφανίσεων του. Έδειξε να μένει από δυνάμεις στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Χαμζά Γιουνές: Σε έναν άχαρο ρόλο , ανάμεσα στους κεντρικούς αμυντικούς του Ολυμπιακού, δεν κατάφερε να απειλήσει σε καμία περίπτωση την εστία του Σα.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Νίκο Μαρτίνες: Καλή παρουσία από τον Αργεντινό μέσο , που πέτυχε και ένα πολύ όμορφο γκολ, το πρώτο του με τη φανέλα του Άρη.

Μιτζεν Μπάσα: Μπήκε στο παιχνίδι όταν όλα είχαν κριθεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ