Όταν ο ΠΑΟΚ νιώθει και φέρεται… ΣΥΡΙΖΑ

Όταν ο ΠΑΟΚ νιώθει και φέρεται… ΣΥΡΙΖΑ

Και όμως ο Δικέφαλος νιώθει… ριγμένος από τον ορισμό του Τσαμούρη για το ματς στο Αγρίνιο! Του διαιτητή που δεν είδε την «τάπα» του Βιεϊρίνια στο σουτ του Επστάιν στη Λαμία.

Συμβαίνει διαρκώς γύρω μας. Μια παγιωμένη κατάσταση που καιρό τώρα έχει ξεπεράσει τη γελοιότητα. Ο τρόπος εξουσίας του ΣΥΡΙΖΑ και η ανάγκη του να σε πείσει πως δεν συμβαίνει αυτό που βλέπεις και καταλαβαίνεις, αλλά εκείνο που οι ίδιοι προσπαθούν να επιβάλλουν. Από τα πιο μικρά ως τα πιο μεγάλα. Μια κακοστημένη «μηχανή» που ξεπερνά τα όρια της πρόκλησης, αλλά που ουσιαστικά δεν γίνεται να αντιμετωπισθεί. Διότι ως γνωστόν η… τράπουλα είναι στα χέρια τους. Και εκείνοι τη μοιράζουν όπως θέλουν.

Τα παραδείγματα είναι αμέτρητα. Από πού να αρχίσεις και που να τελειώσεις σε αυτούς τους 50 μήνες που διαρκεί το ταξίδι μιας παράταξης από την αριστερά ως τα βάθη της δεξιάς και από το «ηθικό πλεονέκτημα» στο… παραλήρημα της εξουσίας. Και μόνο πως ήξεραν για τους νεκρούς εκείνο το βράδυ στο Μάτι, και έστησαν τηλεοπτικό σόου με τον Πρωθυπουργό να παριστάνει τον… Ομπάμα φτάνει και περισσεύει για να αντιληφθεί κανείς που έχουμε μπλέξει. Και πως πρέπει να αντιδράσει η Δημοκρατία αν κάποια στιγμή επιστρέψουμε στην κανονικότητα.

Μια Κυβέρνηση που στήνει fake news, που ανακαλύπτει «απειλή» ως και σε αναρτήσεις στα social media, που συλλαμβάνει προκαταβολικά κόσμο για να αποφύγει το ενδεχόμενο να προκύψει «κράξιμο» στις ομιλίες των πρωτοκλασάτων στελεχών της. Μια Κυβέρνηση που προσπαθεί να σε βγάλει τρελό ακόμη και όταν αποθανατίζεται με τη γίδα στην πλάτη. Θυμηθείτε τον τρόπο που αντέδρασε ο Πολάκης, όταν μέσα στον… οίστρο του πιάστηκε στη φάκα να «υποκλέπτει» τη τηλεφωνική του συνομιλία με τον Στουρνάρα. Ενημερωθείτε για τον τρόπο που αντέδρασε η Υπουργός Πολιτισμού, Μυρσίνη Ζορμπά, όταν ο γλύπτης Βαρώτσος αποκάλυψε την πρόταση της να μεταφερθεί το άγαλμα του δρομέα στα Σκόπια. Δείτε αν θέλετε το βιντεάκι του Κώστα Αρβανίτη για τον τρόπο που αποχώρησε από την εκπομπή του στην ΕΡΤ, όταν «έμαθε» από τον ρεπόρτερ του πως ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα του στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. Το θέατρο του παραλόγου, στην πιο λαϊκίστικη μορφή του.

Το ίδιο θέατρο που με τις ευλογίες της Κυβέρνησης εξελίσσεται και στο ποδόσφαιρο. Μια εβδομάδα έχει καταδικαστεί ο Βασίλης Γκαγκάτσης, και πρέπει να στείλει επιστολή η ΠΑΕ Ολυμπιακός για να αναρωτηθεί ο Υφυπουργός και ο ΓΓΑ γιατί ο πατέρας του αντιπροέδρου του ΠΑΟΚ, παραμένει στη θέση του διευθύνοντα συμβούλου της Λίγκας, έχοντας 5 χρόνια κάθειρξη για απιστία σε βάρος της ΕΠΟ. Διόλου τυχαία η αναφορά στον ΠΑΟΚ. Στον ισχυρό της εποχής που πραγματικά προσπαθώντας να επιβληθεί μοιάζει να δανείστηκε από την Κυβέρνηση πέρα από την εύνοια της και όλη αυτή την τραγική «επικοινωνιακή» πολιτική της.

Ένα σκασμό λεφτά πλήρωσε ο Ιβάν. Τα πήρε όλα. Βρήκε την Ελλάδα… σε τιμή ευκαιρίας και έκανε αυτό που ήθελε. Δικαίωμα του, από τη στιγμή που δεν υπάρχει κανένας ελεγκτικός μηχανισμός. Μέχρι με όπλο μπούκαρε στο γήπεδο ο από το Ροστόφ ορμώμενος ιδιοκτήτης. Ο ίδιος που «βάφτισε» «δικό μας» τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γραμμένο. Που φέτος πάει να πάρει αήττητος το πρωτάθλημα δημιουργώντας κάθε Κυριακή μια καινούργια ιστορία για γέλια μέχρι δακρύων από διαιτητές που τρέμουν στην ιδέα ότι μπορεί να «σκάσει» στα χέρια τους αυτό το περίφημο σερί της ομαδάρας του Λουτσέσκου. Δύο-δύο τα πέναλτι. Μισός ο Ατρόμητος στη Τούμπα για τους δανεικούς. Ξένοι διαιτητές όποτε θέλει ο ΠΑΟΚ από τη ποδοσφαιρομάνα του Αζερμπαϊτζάν.  Ανοχή σε αυτόν τον παράξενο Ρουμάνο που παριστάνει τον προπονητή, και κάνει δηλώσεις για την Ελλάδα συγκρίνοντας την με την Γερμανία του Χίτλερ. Τον ίδιο που λέει ότι ήρθαν οι διαιτητές στην Τούμπα να τον γ@μ%σ*#ν επειδή του έδωσαν μούφα πέναλτι στο 118΄για να αποκλειστεί ο Πανιώνιος από το κύπελλο. Ο ΠΑΟΚ του Γιωργάκη Σαββίδη, γιου του ιδιοκτήτη, που κυκλοφορεί με τα φουσκωτά στα γήπεδα της Επικράτειας, και βρίζεται χυδαία στα social media με οπαδούς άλλων ομάδων.

Ένας «κιτς» ισχυρός, στα όρια του αρχοντοχωριάτη που νομίζει πως για όλα αυτά δεν πρέπει να δώσει λογαριασμό σε κανέναν. Ούτε στον κόσμο τον οποίο παραμύθιασε την εποχή που έλεγε πως αγωνίζεται για το 50%-50% και να επιστρέψουν πίσω οι Κυριακές μας. Ένας… αριστερός με ηθικό πλεονέκτημα, που έγινε κάτι άλλο. Στο άλλο άκρο. Αν σας θυμίζει κάτι.

Ο ίδιος ΠΑΟΚ που εδώ και λίγες ώρες μας τα έχει κάνει μπαλόνια επειδή η ΚΕΔ τόλμησε να ορίσει διαιτητή στο ματς με τον Παναιτωλικό τον Τσαμούρη (όπως ακριβώς στον πρώτο γύρο!). Έναν που ξεφτιλίστηκε πριν από λίγους μήνες στη Λαμία κάνοντας πως δεν είδε τον Βιεϊρίνια να σταματά ένα σουτ του Επστάιν σαν τερματοφύλακας. Είναι «πρόκληση» λέει για τον ΠΑΟΚ αυτός ο ορισμός. Γιατί ο Τσαμούρης είναι Πειραιώτης. Και γιατί εκείνο το βράδυ στη Λαμία, που γέλασε όλη η Ελλάδα, έκανε λάθη και για τις δύο ομάδες. Είναι πρόκληση λέει γιατί αυτός ο διαιτητής δέχτηκε «μπούλινγκ» μετά από εκείνο το ματς (όταν γελάει όλη η Ελλάδα μαζί σου, μάλλον σου προκαλεί ψυχολογικό πρόβλημα) άρα αυτή τη φορά δεν θα είναι το… ίδιο. Αν δηλαδή ο Βιεϊρίνια ξανακάνει ότι στη Λαμία, ίσως δώσει πέναλτι. Και τότε να δούμε που θα κρυφτεί ο υπάλληλος του Γραμμένου, Περέιρα. Ο υπάλληλος, του «δικός μας» είναι υπαλλήλου δηλαδή. Ούτε για το Δελφινάριο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ