Ο Μαρίνος και οι «μικροί» του Ολυμπιακού που αλλάζουν πίστα…

Ο Μαρίνος και οι «μικροί» του Ολυμπιακού που αλλάζουν πίστα…

Ο Μαρτίνς ετοιμάζεται να βάλει στη... μάχη τον 18χρονο Μαρίνο και παράλληλα δοκιμάζει τους «μικρούς» της επόμενης ημέρας του Ολυμπιακού, τεστάροντας ποιους θα πάρει μαζί του στην προετοιμασία.

Από to10.gr έχετε ενημερωθεί εδώ και μέρες για την απόφαση του Πέδρο Μαρτίνς να τσεκάρει το «χρυσάφι» των ακαδημιών του Ολυμπιακού. Η αρχή έγινε με τη μονιμοποίηση του 18χρονυ εξτρέμ Γιώργου Μαρίνου στην πρώτη ομάδα. Αλλά δεν θα είναι η τελευταία απόφαση που αφορά στην ακαδημία, καθώς ο Πορτογάλος τεχνικός βρήκε την ευκαιρία να δει κι άλλους ποδοσφαιριστές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, στην προπόνηση της Τετάρτης ο Μαρτίνς ανέβασε στην πρώτη ομάδα πέντε ποδοσφαιριστές των τμημάτων υποδομής, με σκοπό να βοηθήσουν στο πρόγραμμα, αλλά και να τσεκάρει την εξέλιξή τους. Ο λόγος για τους Βασίλη Σουρλή (εξτρέμ), Βασίλη Ντότη (μέσος), Νίκο Πέιο (κεντρικός αμυντικός), Γιώργο Ξενιτίδη (μέσος) και Αλέξανδρο Βοΐλη (επιθετικός). Από τους πέντε, οι δύο πρώτοι είναι οι «φρέσκοι», τρεις έτερους να έχουν ήδη πάρει γεύση από την πρώτη ομάδα. Μάλιστα Ξεκινίδης, Βοΐλης και Πέιος, έχουν ήδη συμμετοχές στο Κύπελλο υπό τις οδηγίες του Μαρτίνς.

Τις επόμενες ημέρες ο Μαρτίνς προγραμματίζει να ανεβάσει ορισμένους «μικρούς» ακόμη, με σκοπό να έχει πλήρη εικόνα για τις ικανότητές τους. Μάλιστα, δεν είναι καθόλου τυχαίες οι κλήσεις του, καθώς ο Πορτογάλος τσεκάρει αυτή τη στιγμή ποιοι από τους εν λόγω παίκτες, θα ακολουθήσουν την προετοιμασία των Πειραιωτών τον ερχόμενο Ιούνιο. Κάτι που σημαίνει ότι οι προπονήσεις μόνο… τυπικές δεν είναι.

Από εκεί και πέρα, από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός έχει ουσιαστικά «κλειδώσει» τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα και την παρουσία του στα προκριματικά Champions League και δεν έχει ρεαλιστικές ελπίδες για να πλησιάσει τον ΠΑΟΚ, το ζητούμενο για τον Μαρτίνς είναι να τεστάρει όσο περισσότερους ποδοσφαιριστές γίνεται στις εναπομείνασες 5 αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Ετσι, σε κάποιο ή κάποια από τα επόμενα παιχνίδια αναμένεται να δούμε σίγουρα τον Γιώργο Μαρίνο να παίρνει χρόνο συμμετοχής. Αλλωστε, ο 18χρονος εξτρέμ, που αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τον Αστέρα Τρίπολης, αποτελεί παίκτη που ο ίδιος ο Μαρτίνς ζήτησε να μονιμοποιηθεί στην πρώτη ομάδα. Επίσης, δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2022 με τον Ολυμπιακό. Δείγμα του πόσο πολύ τον πιστεύουν οι Ερυθρόλευκοι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ