Ο Μαρτίνς έχει μάτια 14 για τον Ραντζέλοβιτς

Ο Μαρτίνς έχει μάτια 14 για τον Ραντζέλοβιτς

Ο προπονητής του Ολυμπιακού παρακολουθεί από κοντά τον 21χρονο εξτρέμ που «βγάζει μάτια» στο σερβικό πρωτάθλημα. Εντυπωσιασμένος ο Πορτογάλος από αυτά που έχει δει, σκέφτεται να πάρει τον Ραντζέλοβιτς στην προετοιμασία των πειραιωτών. Ποια είναι τα στοιχεία που έχει ξεχωρίσει και γιατί θεωρεί «διαμάντι» τον νεαρό ακραίο επιθετικό

Η μεταγραφή του είχε περάσει στα «ψιλά» η εξέλιξη του όμως όχι καθώς ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς δείχνει με την φετινή του πορεία στο σερβικό πρωτάθλημα, πως ο Ολυμπιακός έχει «χτυπήσει φλέβα χρυσού» με την απόκτηση του νεαρού εξτρέμ.

Οι πειραιώτες έδωσαν περίπου 600.000 ευρώ για να αποκτήσουν τα δικαιώματα του νεαρού Σέρβου και άφησαν τον παίκτη δανεικό στην Ραντνίτσκι. Η σεζόν εξελίχθηκε με εντυπωσιακό τρόπο και ο Ραντζέλοβιτς επανήλθε στο προσκήνιο μετά την πολύ καλή εμφάνιση και το γκολ που πέτυχε στο φιλικό παιχνίδι των Ελπίδων της Σερβίας με την Πολωνία.

Δεν είναι όμως μόνο η χθεσινή πολύ καλή παρουσία του Ραντζέλοβιτς που δημιουργεί υποσχέσεις, αλλά πολύ περισσότερο η εντυπωσιακή του εικόνα στο σερβικό πρωτάθλημα. Ο Ραντζέλοβιτς έχει παίξει σε 27 παιχνίδια έχει πέντε γκολ και εφτά ασίστ και αν μη τι άλλο «δείχνει» πολλά με την εικόνα του.

Αυτό λοιπόν που έχει ιδιαίτερη σημασία αφορά την γνώμη που έχει σχηματίσει ο Πέδρο Μαρτίνς για τον νεαρό άσο της ομάδας του, καθώς ο Πορτογάλος προπονητής έχει παρακολουθήσει dvd με παιχνίδια του Ραντζέλοβιτς.

Ο προπονητής των ερυθρόλευκων όχι μόνο είναι ενήμερος για τον νεαρό εξτρέμ, αλλά έχει πάθει «πλάκα» με τα όσα έχει δει και μάθει από το scouting report των ερυθρόλευκων.

Ο τεχνικός της ομάδας του λιμανιού δεν κρύβει πως ο Ραντζέλοβιτς δείχνει πως έχει μεγάλο ταλέντο και φυσικά ο Ολυμπιακός πρέπει να αξιοποιήσει τον νεαρό άσο. Γι’ αυτό άλλωστε κι έδωσε 600.000 ευρώ για να τον αποκτήσει.

Ο Μαρτίνς λοιπόν διακρίνει πολύ καλά στοιχεία στον νεαρό άσο, εστιάζοντας μάλιστα σε ορισμένα πολύ βασικά χαρακτηριστικά.

1.Ο Ραντζέλοβιτς είναι εξτρέμ που μπορεί ν’ απειλήσει την αντίπαλη εστία. Είναι δηλαδή ακραίος επιθετικός που μπορεί να σκοράρει κι αυτό είναι κάτι που «μετράει» πολύ για τον προπονητή του Ολυμπιακού.

2.Ο νεαρός Σέρβος μπορεί να παίξει και στα δύο άκρα της επίθεσης με την ίδια ευχέρεια αλλά μπορεί να δώσει λύσεις παίζοντας και πίσω από τον σέντερ φορ.

3.Είναι παίκτης που του αρέσει να παίζει ένας μ’ έναν κι αυτό είναι που κάνει ακόμα πιο ελκυστική την περίπτωση του, με τον Πέδρο Μαρτίνς να δίνει πολύ μεγάλη σημασία στο συγκεκριμένο στοιχείο.

4.Θα πρέπει επίσης να επισημανθεί πως είναι μεγάλη υπόθεση για την αυτοπεποίθηση του Ραντζέλοβιτς ότι φέτος κάνει χρονιά πρωταθλητισμού στην Ραντνίτσκι, έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα του.

5.Η ταχύτητα του Ραντζέλοβιτς είναι από τα μεγάλα πλεονεκτήματα του νεαρού Σέρβου εξτρέμ κι αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό, το οποίο δεν έχει περάσει απαρατήρητο από τον Πέδρο Μαρτίνς.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού δείχνει λοιπόν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για την εξέλιξη του νεαρού άσου και όπως όλα δείχνουν δεν θ’ αργήσει και η στιγμή που ο Ραντζέλοβιτς θα κληθεί και στην Εθνική ομάδα της Σερβίας.

Ο Μαρτίνς καλείται να πάρει μια απόφαση για τον νεαρό Σέρβο εξτρέμ, σε ότι αφορά την καλοκαιρινή προετοιμασία της ομάδας του λιμανιού και οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Πορτογάλος τεχνικός σκέφτεται να συμπεριλάβει τον νεαρό ακραίο επιθετικό στα πλάνα του.

Το πρότζεκτ «Ραντζέλοβιτς» είναι πολύ σημαντικό για τον Ολυμπιακό και δεν χωρά αμφιβολία για τις προοπτικές που έχει ο συγκεκριμένος παίκτης. Ο 21χρονος εξτρέμ «φωνάζει» με τις εμφανίσεις του πως μπορεί να δώσει ωραία πράγματα στο παιχνίδι των ερυθρόλευκων και ο Μαρτίνς τον έχει σίγουρα «ακούσει».

Είναι λοιπόν πολύ σημαντικό να επισημάνουμε ότι ο προπονητής των ερυθρόλευκων θεωρεί ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να επενδύσει πάνω στον νεαρό Σέρβο άσο, καθώς ο Ραντζέλοβιτς βγάζει ωραία πράγματα στο παιχνίδι του και είναι μόλις 21 ετών. Βεβαίως υπάρχουν στοιχεία στα οποία θα πρέπει να δουλέψει περισσότερο κι ένα από αυτά έχει να κάνει με την αμυντική του συμπεριφορά. Τις επιστροφές δηλαδή που πρέπει να έχει ένας εξτρέμ για να βοηθά τον μπακ όταν η ομάδα του αμύνεται.

Όπως και να’ χουν τα πράγματα η ουσία είναι μία για τον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι φαίνεται πως πέτυχαν διάνα με την συγκεκριμένη μεταγραφή, συνεχίζοντας με αυτό τον τρόπο τις καλές μεταγραφικές κινήσεις με παίκτες σε νεαρή ηλικία που έχουν την προοπτική εξέλιξης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ