Άρης: Έτοιμα τα σχέδια για τα βελτιωτικά έργα στο Κλεάνθης Βικελίδης

Άρης: Έτοιμα τα σχέδια για τα βελτιωτικά έργα στο Κλεάνθης Βικελίδης

Η εταιρία που έχει αναλάβει τα έργα ανάπλασης του «Κλεάνθης Βικελίδης» προχώρησε σε ανάρτηση στα social meadia σύμφωνα με την οποία ενημερώνει τους οπαδούς της ομάδας οτι το πρότζεκτ είναι έτοιμο να αρχίσει.

Ο Αρης έχει ουσιαστικά εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στο Europa League και πλέον η «κίτρινη» ΠΑΕ στρέφει την προσοχή της στις εργασίες που χρειάζεται να γίνουν στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Στην ιστορική έδρα του «Θεού του πολέμου» επιβάλλεται να γίνουν πολλά έργα βελτίωσης προκειμένου να πληροί της προϋποθέσεις που ορίζει η UEFA.

Σίγουρα φέτος έγιναν αρκετά πράγματα (με κυριότερο την τοποθέτηση σύγχρονου χορτοτάπητα) όμως λόγω και της παλαιότητας του γηπέδου είναι επιβεβλημένο να υπάρξουν περισσότερες επεμβάσεις.

Άλλωστε η τελευταία φορά που έγιναν σημαντικές εργασίες στο άλλοτε γήπεδο Χαριλάου ήταν το μακρινό 2004 λόγω των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας.

Ετσι όπως ενημέρωσε τους οπαδούς του Αρη η εταιρεία «Pantzartzidis-group» (του Ευάγγελου Παντζαρτζίδη)δόθηκε το σύνθημα εκκίνησης των εργασιών με ανάρτηση των σχεδίων του γηπέδου και τη φράση «ξεκινάμε».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση

https://www.instagram.com/p/BvoskWknAeP/?utm_source=ig_web_copy_link

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ