Στο «κόλπο για την απόκτηση του Ενσουέ ο Παναθηναϊκός

Στο «κόλπο για την απόκτηση του Ενσουέ ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Εμίλιο Ενσουέ, που έμεινε ελεύθερος πριν από λίγες μέρες από τον ΑΠΟΕΛ.

Ο Παναθηναϊκός έχει ξεκινήσει ήδη τον μεταγραφικό του σχεδιασμό ενόψει του καλοκαιριού, με τον Γιώργο Δώνη και τον Νίκο Νταμπίζα να τσεκάρουν περιπτώσεις αρκετών ποδοσφαιριστών.

Ένας από τους παίκτες που φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο των πράσινων είναι ο Εμίλιο Ενσουέ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος πριν από μερικές μέρες από τον ΑΠΟΕΛ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Κύπρο ο 29χρονος μεσοεπιθετικός αρέσει στον τεχνικό του τριφυλλιού, ο οποίος παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από το όνομα του.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο παίκτης ολοκλήρωσε την μετακίνηση του στον ΑΠΟΕΛ, την εποχή που προπονητής ήταν ο Δώνης, ο οποίος μάλιστα είχε ζητήσει να αποκτηθεί τον Ιανουάριο του 2018. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα ο Έλληνας τεχνικός έριξε και πάλι το όνομα του Ενσουέ στο τραπέζι, αυτή τη φορά για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, καθώς πρότεινε τον παίκτη στον Νταμπίζα, που θα «ζυγίσει» την υπόθεση και θα αποφασίσει αν οι πράσινοι έχουν τη δυνατότητα να τον αποκτήσουν.

Το γεγονός ότι αυτή τη στιγμή ο παίκτης είναι ελεύθερος είναι θετικό για το τριφύλλι, όμως οι απολαβές του είναι υψηλές για τα οικονομικά δεδομένα του Παναθηναϊκού. Παρόλα αυτά είναι ένας παίκτης που ενδιαφέρει τον Γιώργο Δώνη παρά τον ιδιόρρυθμο χαρακτήρα του.

Ο Ενσουέ από την ημέρα που αποκτήθηκε από τον ΑΠΟΕΛ ήταν εξαιρετικός και ξεχώρισε, καθώς σε 17 ματς πρωταθλήματος πέτυχε 7 τέρματα, όμως είχε θέματα με τον προπονητή της ομάδας, Πάολο Τραμετζάνι, ο οποίος ζήτησε τη λύση του συμβολαίου του, λόγω ενός μηνύματος κατά του.

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής έλυσε το συμβόλαιο του και εξετάζει τις προτάσεις που έχει στα χέρια του. Ο Ενσουέ γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ισπανία, αλλά επέλεξε να εκπροσωπεί την Εκουατοριανή Γουινέα, με την οποία έχει 10 γκολ σε 18 διεθνείς συμμετοχές. Η φυσική του θέση είναι δεξιός εξτρέμ, αλλά λεχει αγωνιστεί και ως δεξί μπακ, αλλα και ως μεσοεπιθετικός.

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Ισπανία και πιο συγκεκριμένα σε Μαγιόρκα, Ρεαλ Σοσιεδάδ και Καστεγιόν. Στη Μαγιόρκα αγωνίστηκε από το 2008 μέχρι το 2014, όπου και πραγματοποίησε μεγάλες χρονιές με συνολικά 142 εμφανίσεις και 13 γκολ. Επίσης έχει περάσει και από την Championship για τέσσερα χρόνια, όπου αγωνίστηκε σε Μίντλεσμπρο (70 συμμετοχές / 3 γκολ) και Μπέρμιγχαμ (36 συμμετοχές / ένα γκολ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ