Ο Ανσαριφάρντ φεύγει από τη Νότιγχαμ και ο Καρυπίδης τον θέλει στον Άρη

Ο Ανσαριφάρντ φεύγει από τη Νότιγχαμ και ο Καρυπίδης τον θέλει στον Άρη

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει στην Ελλάδα το ερχόμενο καλοκαίρι αφού δεν προσαρμόστηκε στη Νότιγχαμ και ο Καρυπίδης τον θέλει με «τρέλα».

Η χρονιά που ολοκληρώνεται σίγουρα δεν εξελίχθηκε όπως θα ήθελε ο Καρίμ Ανσαριφάρντ. Ο Ιρανός επιθετικός παρά την εξαιρετική παρουσία του στο Μουντιάλ της Ρωσίας δεν συνέχισε στον Ολυμπιακό αλλά παραχωρήθηκε στη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Εκεί τα πράγματα δεν πήγαν καλά για εκείνον καθώς άργησε να εκδοθεί η κάρτα εργασίας του με αποτέλεσμα να κάνει ντεμπούτο τον Νοέμβριο και έκτοτε έχει καταγράψει μόλις 1 γκολ και 1 ασίστ σε συνολικά 163 λεπτά συμμετοχής, σε σύνολο 10 αγώνων.

Όπως γράφουν μάλιστα στην Αγγλία o προπονητής της Νότιγχαμ, Μάρτιν Ο’ Νιλ, δεν έχει μείνει ικανοποιημένος από τον 29χρονο άσο και το πιθανότερο είναι το καλοκαίρι να αποχωρήσει.

Και εδώ μπαίνει ο Άρης, το όνομα του οποίου είχε γραφτεί πριν λίγες εβδομάδες σε ΜΜΕ του Νησιού ως εκ των υποψήφιων για την απόκτηση του Καρίμ ο οποίος αποτελεί και «τρελή» αδυναμία του Θόδωρου Καρυπίδη.

Ο ισχυρός άντρας του Άρη ήθελε από το προηγούμενο καλοκαίρι να τον φέρει στη Θεσσαλονίκη αλλά η υπόθεση δεν προχώρησε, το ενδιαφέρον και η εκτίμηση όμως του Καρυπίδη στις ικανότητες του πρώην επιθετικού του Ολυμπιακού παραμένουν και το καλοκαίρι αναμένεται να κάνει τα πάντα ώστε να τον πάρει στο Βικελίδης και να στηρίξει πάνω του την επίθεση των «κίτρινων».

Ο Ανσαριφάρντ μόνο αρνητικός δεν είναι την επιστροφή του στην Ελλάδα, εδώ εξάλλου πραγματοποίησε κάποιες από τις καλύτερες σεζόν στην καριέρα του, με Πανιώνιο και Ολυμπιακό και το θέμα είναι αν ο Καρυπίδης θα καταφέρει να κάνει την υπέρβαση και να τον αποκτήσει.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ