Ο Κούγιας διέσυρε Γραμμένο για τον μισθό στην ΕΠΟ και τον… Γιαννάκη

Ο Κούγιας διέσυρε Γραμμένο για τον μισθό στην ΕΠΟ και τον… Γιαννάκη

Ο Αλέξης Κούγιας έκανε φουλ επίθεση στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο, ζήτησε να πάρει... 150.000 του μισθό από την ΕΠΟ, λιγότερα από τα 350.000 € του Γιαννάκη Παπαδόπουλου.

Ο Αλέξης Κούγιας ήταν οργισμένος μετά την ήττα της Λάρισας από τον Πανιώνιο. Αλλά η οργή του δεν στράφηκε ούτε εναντίον κάποιου διαιτητή ούτε εναντίον των παικτών του ούτε εναντίον των αντιπάλων της Λάρισας. Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, έβαλλε εναντίον του Βαγγέλη Γραμμένου. Του προέδρου της ΕΠΟ, που ετοιμάζεται να λάβει μισθό για τις υπηρεσίες του στο ποδόσφαιρο και (κυρίως) στην «Εξυγίανση».

Πρόταση του κ. Κούγια, λοιπόν, όπως αυτή καταγράφηκε σε γραπτή του δήλωση, είναι να λάβει ο κ. Γραμμένος μισθό, όχι 15.000 ευρώ, αλλά 150.000 € τον μήνα από την ΕΠΟ, για το… σπουδαίο έργο που επιτελεί. Χρήματα, που όπως σημείωσε, θα είναι λιγότερα και από αυτά που ο ίδιος ο Γραμμένος και η ΕΠΟ, αποφάσισαν να δώσουν στον περιβόητο Γιαννάκη Παπαδόπουλο, ως αποζημίωση από την Ομοσπονδία.

Αναλυτικά η γραπτή δήλωση του Αλέξη Κούγια:

«Μπράβο ρε Γραμμένε οικονομικά ανεξάρτητε που ήρθες να εξυγιάνεις το ποδόσφαιρο! Όχι 15 χιλιάδες το μήνα πρέπει να παίρνεις σαν Πρόεδρος της ΕΠΟ, αλλά κατά την κρίση μου με το έργο που προσφέρεις πρέπει να προσθέσεις άλλο ένα μηδενικό, δηλαδή 150 χιλιάδες το μήνα.

Φαντάζομαι τόσα έβγαζες και από τη δικηγορία, που κινδυνεύει να σε χάσει, αλλά δεν πειράζει γιατί εσύ και ο Δέδες, εκτός από τα 350 χιλιάρικα που δώσατε στον Παπαδόπουλο, θα σώσετε και το ποδόσφαιρο. Συγχαρητήρια στα παιδιά μας και στους προπονητές μας, συγχαρητήρια και στον τερματοφύλακα του Πανιωνίου.

Εμείς περιμένουμε την Κυριακή τον ΠΑΟΚ, φανταζόμαστε χωρίς τον Κοτσάνη του πρώτου γύρου, για να ευχαριστηθούν οι Έλληνες οπαδοί ένα παιχνίδι του ΠΑΟΚ με μια ομάδα που μπαίνει στο γήπεδο μόνο για να νικήσει, καθαρή και χωρίς δανεικούς».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ