Ο Πόνσε και το… στοιχειωμένο ρεκόρ

Ο Πόνσε και το… στοιχειωμένο ρεκόρ

Ο Εκι Πόνσε θέλει να γίνει ο πρώτος Κιτρινόμαυρος που αναδεικνύεται πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα, μετά τον Μπλάνκο της σεζόν 2008-2009.

Με το γκολ που πέτυχε απέναντι στην Ξάνθη ο Έκι Πόνσε έφτασε τα 15 στη φετινή Σούπερ Λιγκ. Ο Αργεντινός φορ σκοράρει ασταμάτητα και αποτελεί τον οδηγό για την ΑΕΚ, σε αυτό το νικηφόρο σερί που τρέχει η Ένωση. Ο 22χρονος φορ είναι ο δεύτερος σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος, πίσω μόνο από τον Ευθύμη Κουλούρη, που έχει βρει δίχτυα 17 φορές.

Στόχος του Πόνσε είναι φυσικά να κατακτήσει την κορυφή στον πίνακα των σκόρερ και να αναδειχθεί ο κορυφαίος γκολτζής της φετινής Σούπερ Λιγκ. Κάτι που θα αποτελέσει ξεχωριστή διάκριση για τον ίδιο, αλλά θα έχει σημασία και για την ΑΕΚ.

Η Ένωση έχει να αναδείξει πρώτο σκόρερ στο πρωτάθλημα από τη σεζόν 2008-2009. Όταν ο Ισμαέλ Μπλάνκο είχε ισοβαθμήσει στην κορυφή με τον Λουτσιάνο Γκαλέτι, με τους δύο παίκτες να βρίσκουν δίχτυα από 14 φορές. Έκτοτε η ΑΕΚ δεν έχει δει ποδοσφαιριστή της να κλείνει τη σεζόν ως κορυφαίος σκόρερ του πρωταθλήματος και φέτος, φιλοδοξεί να βάλει τέλος σε αυτό το… στοιχειωμένο ρεκόρ που κρατά 10 χρόνια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ