Και αντίστροφα ο χρόνος μετράει για το πάρτι του τίτλου

Και αντίστροφα ο χρόνος μετράει για το πάρτι του τίτλου

Η Τούμπα μετά την λήξη του αγώνα με τον Λεβαδειακό δεν θα θυμίζει ποδοσφαιρικό γήπεδο, αλλά μουσική σκηνή. Τυχεροί όσοι κατάφεραν να εξασφαλίσουν την είσοδο τους στο γήπεδο για να απολαύσουν το φαντασμαγορικό σόου που ετοιμάζει ο ΠΑΟΚ.

Το βράδυ της Κυριακής (21/4) το επίκεντρο του ενδιαφέροντος θα είναι το γήπεδο της Τούμπας. Περισσότεροι από 30.000 τυχεροί φίλαθλοι του Δικεφάλου που κατάφεραν να εξασφαλίσουν την είσοδό τους στο γήπεδο θα έχουν την χαρά εκτός από το να παρακολουθήσουν την τέλεση ενός ποδοσφαιρικού αγώνα, να δουν τη στέψη κι ενός φαντασμαγορικού σόου προς τιμήν του πρωταθλητή ΠΑΟΚ. Το τι θα συμβεί με το τελευταίο σφύριγμα του Τζήλου, έχει προβλεφθεί με κάθε λεπτομέρεια. Τίποτα δεν θα γίνει στο πόδι, γιατί όλο αυτό το σκηνικού που θα δει όλη η Ελλάδα, αλλά και οι ομογενείς από το εξωτερικό δουλεύεται με κάθε λεπτομέρεια από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Αυτό που ζητάει η ΠΑΕ είναι κανείς να μην μπει στη διαδικασία να εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο γιατί θα χαλάσει όλη την γιορτή. Ο κόσμος να παραμείνει στη θέση του και να παρακολουθήσει από τις εξέδρες ολόκληρο το τελετουργικό. Έτσι, θα δοθεί και η δυνατότητα στην ομάδα να περάσει μπροστά από όλες τις θύρες και να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της σε όλους τους φιλάθλους. Οι παίκτες, αφού αποσυρθούν προσωρινά στα αποδυτήρια, θα βγαίνουν ένας-ένας με φανέλες που θα γράφουν «Πρωτάθλημα 2019» και θα ανεβαίνουν στην εξέδρα, που ήδη έχει στηθεί μπροστά από τις θύρες 7 και 8.

Από αυτή τη γιορτή δεν θα μπορούσε να λείψει ο Ιβάν Σαββίδης. Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, αφού κλείσει το φύλλο αγώνα και αποχωρήσουν οι διαιτητές και η ομάδα του Λεβαδειακού θα έρθει στο γήπεδο. Ο ιδιοκτήτης του Δικεφάλου, θα βρεθεί και αυτός στην εξέδρα που έχει στηθεί στις θύρες 7 και 8 προκειμένου να μιλήσει στον κόσμο και να τους ευχαριστήσει για την συμπαράσταση που είχε ο ίδιος και η ομάδα του.

Η εκδήλωση φέρει την υπογραφή του γνωστού σκηνογράφου Φωκά Ευαγγελινού, που έχει επιμεληθεί τα πάντα στην κάθε λεπτομέρεια τους (φώτα, ήχοι κλπ.). Παράλληλα, από τη γιγαντοοθόνη του γηπέδου πρόκειται να προβληθούν βίντεο, μέσω των οποίων θα επιχειρηθεί μια ιστορική αναδρομή. Σήμερα θα γίνει η τελική πρόβα για να δει η ομάδα του Ευαγγελινού αν όλα λειτουργούν στην εντέλεια

Η γιορτή θα έχει και έντονο συναισθηματικό και συγκινησιακό χαρακτήρα, καθώς θα συνδυαστεί το παρελθόν με το παρόν. Η ΠΑΕ θέλει να τιμήσει με τον τρόπο της και όλους τους ΠΑΟΚτσήδες, που έχουν φύγει από τη ζωή και δεν πρόλαβαν να χαρούν τη φετινή σεζόν. Η γιορτή, θα διαρκέσει περίπου μια ώρα, μέχρι τις 22.00, οπότε και αναμένεται να γίνει η απονομή του τροπαίου από τα χέρια του Μάκη Γκαγκάτση προς τον Αντρέ Βιεϊρίνια, τον αρχηγό της ομάδας.

Το πάρτι τίτλου δεν πρόκειται, να ολοκληρωθεί στην Τούμπα. Θα συνεχιστεί στους δρόμους της Τούμπας με τόπο συγκέντρωσης τον Λευκό Πύργο. Με το διώροφο λεωφορείο ανοιχτού τύπου, βαμμένο στα χρώματα του ΠΑΟΚ, όλα τα μέλη της ομάδας θα μεταβούν στην περιοχή του Λευκού Πύργου, όπου πρόκειται να συνεχιστούν οι πανηγυρισμοί. Εκεί, άλλωστε, θα βρίσκονται από πολύ νωρίς χιλιάδες φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, που δεν θα έχουν τη δυνατότητα να βρεθούν στις εξέδρες της Τούμπας, προκειμένου να δουν το παιχνίδι από γιγαντοοθόνη.   Δεν αποκλείεται το γλέντι να συνεχιστεί και σε κάποιο νυχτερινό μαγαζί της πόλης

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ