Επιβεβαιώνουν οι Πολωνοί για Καφού και ΠΑΟΚ

Επιβεβαιώνουν οι Πολωνοί για Καφού και ΠΑΟΚ

Ο Καφού βρίσκεται ψηλά στη λίστα του ΠΑΟΚ, με τους Πολωνούς να κάνουν λόγο για επαφές του Δικεφάλου με την ομάδα του Πορτογάλου χαφ της Λέγκια Βαρσοβίας.

Ο ΠΑΟΚ για άλλη μια φορά φαίνεται ότι κοιτάζει στην πολωνική αγορά για την ενίσχυσή του. Μετά την απόκτηση του Πρίγιοβιτς (Ιανουάριος 2017), του Μουλέν (Ιανουάριος 2018) και του Σφιντέρσκι (Ιανουάριος 2019) τώρα εξετάζει την περίπτωση του Πορτογάλου μέσου Καφού της Λέγκια Βαρσοβίας, όπως αποκάλυψε από την Τετάρτη to10.gr.

Το πλήρες όνομά του είναι Κάρλος Μιγκέλ Ριμπέιρο Ντίας και ο Δικέφαλος είχε ενδιαφερθεί για την απόκτησή του πριν δύο χρόνια όταν ακόμη αγωνιζόταν στη Γαλλία (πέρασε από Λοριάν και Μετς).

Πλέον ο 26χρονος μέσος αγωνίζεται από τον Φεβρουάριο του 2018 ως δανεικός στη Λέγκια Βαρσοβίας από τη Μετς, με τον δανεισμό του να λήγει στο τέλος της σεζόν, ενώ φέρεται να έχει και οψιόν αγοράς.

Όπως αναφέρουν πολωνικά ΜΜΕ, ο Πορτογάλος μέσος που μετράει συνολικά φέτος 38 συμμετοχές με 6 γκολ και 4 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις (αγωνίστηκε και στα προκριματικά Champions-Europa League), έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ και τονίζεται ότι υπάρχουν επαφές μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών, για να φανεί εάν μπορεί να τελεσφορήσει η υπόθεση.

Ο Καφού δεσμεύεται με τη Μετς ως το καλοκαίρι του 2020, ενώ τη σεζόν 2015-16 είχε προπονητή τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο στην Γκιμαράες. Και τις επαφές για τον ποδοσφαιριστή φέρεται να τις έχει αναλάβει ο τεχνικός διεθυντής του Δικεφάλου, Μάριο Μπράνκο. Ο οποίος έχει άριστη γνώση του τι μπορεί να προσφέρει ο εν λόγω παίκτης στον Δικέφαλο του Βορρά.

«ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ»

Για τον Καφού και τον ΠΑΟΚ έγραψε και ο Πολωνός δημοσιογράφος, Κριστόφ Στανόφσκι, ο οποίος στο λογαριασμό του στο Twitter (που διαθέτει 229.000 ακόλουθους) ανέφερε με νόημα: «Ο πρωταθλητής Ελλάδας, ΠΑΟΚ, ενδιαφέρεται για τον Καφού της Λέγκια. Νομίζω ότι όλοι ξέρουμε τι σημαίνει αυτό». Με τον ίδιο να εννοεί ουσιαστικά ότι ο παίκτης πιθανότατα θα καταλήξει στον Δικέφαλο, μειώνοντας στο ελάχιστο τις πιθανότητες της Λέγκια να τον διατηρήσει στο δυναμικό της.

https://twitter.com/K_Stanowski/status/1121078839688540160

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ