Ολυμπιακός: Θέλει τουλάχιστον 20 εκατ. ευρώ για Καμαρά

Ολυμπιακός: Θέλει τουλάχιστον 20 εκατ. ευρώ για Καμαρά

Μεταξύ 20 και 25 εκατ. ευρώ κοστολογεί ο Ολυμπιακός τον Μαντί Καμαρά και δεν είναι διατεθειμένος να μπει σε συζητήσεις με ενδιαφερόμενους για μικρότερο ποσό.

Ο Μαντί Καμαρά είναι ίσως η αποκάλυψη της φετινής χρονιάς για τον Ολυμπιακό και οι «ερυθρόλευκοι» έσπευσαν να τον επιβραβεύσουν πρόσφατα με νέο βελτιωμένο συμβόλαιο που θα τον κρατήσει στο λιμάνι μέχρι το 2023.

Ο μέσος από την Γουινέα έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων του εξωτερικού που φέρονται έτοιμες να καταθέσουν πρόταση στον Ολυμπιακό για να τον αποκτήσουν. Μια από αυτές και η Γουότφορντ που παρουσιάζεται να κατέθεσε πρόταση ύψους 11 εκατ. ευρώ για τον 22χρονο χαφ ωστόσο όπως τονίζει σε σημερινό του δημοσίευμα ο «Κόκκινος Πρωταθλητής», οι Πειραιώτες αξιώνουν 20 με 25 εκατ. ευρώ για τον παίκτη αλλιώς δεν θα μπουν καν στη διαδικασία να το συζητήσουν.

Κι αν τώρα κοστολογείται έτσι ο Καμαρά, στον Ολυμπιακό πιστεύουν ότι αν παραμείνει και τη νέα σεζόν ο Ολυμπιακός παίξει στους ομίλους του Champions League, θα καταφέρουν να εκτοξεύσουν την τιμή του σε ακόμη μεγαλύτερα ποσά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ